Προχωρά ο εμβολιασμός στο Κέντρο Υγείας Καλλονής (ΚΥΚ), σύμφωνα με τον σχεδιασμό και προγραμματισμό του υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται ότι από τις 15.2.21, ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου του ΚΥΚ, και μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 2.000 συμπολίτες μας.

Στο πλαίσιο αυτό από χθες η φύλαξη του χώρου του ΚΥΚ ανατίθεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας δεύτερης εμβολιαστικής γραμμής στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης, ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης, τόνισε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την έναρξη λειτουργίας δεύτερης γραμμής εμβολιασμού, που αναμέναμε και είχαμε ήδη οργανώσει, καθότι αυτή θα επιτρέψει την αύξηση των εμβολιασμών ανά ημέρα κι επομένως τη γρηγορότερη κατάκτηση ανοσίας από τους συμπολίτες μας. Απαραίτητη και η φύλαξη από εξειδικευμένο προσωπικό που θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία στην όλη διαδικασία του εμβολιασμού και στην καλύτερη οργάνωση της ροής των πολιτών. Με ασφάλεια επιταχύνουμε το βηματισμό μας, ώστε να έρθει νωρίτερα η «Ελευθερία» για όλους μας. Με όλες μας τις δυνάμεις αγωνιζόμαστε να ξεπεράσουμε την τελευταία έξαρση της πανδημίας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο