Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος : Δείτε την εντυπωσιακή έπαυλη των 2,5€ εκατ. όπου γυρίζεται το σουηδικό «The Bachelor»

Ρόδος : Δείτε την εντυπωσιακή έπαυλη των 2,5€ εκατ. όπου γυρίζεται το σουηδικό «The Bachelor»

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο του ελληνικού νησιού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σουηδικού ριάλιτι

Engel & VölkersΜπορεί οι Έλληνες να είχαν την… τιμή να παρακολουθήσουν φέτος για πρώτη φορά το Bachelor, όμως η Σουηδοί το απολαμβάνουν εδώ και καιρό – ενώ διαθέτουν και τη θηλυκή εκδοχή του ριάλιτι, με τον… ευφάνταστο τίτλο «Bachelorette».

Και τα δύο ριάλιτι γυρίζονται αυτή την περίοδο και μάλιστα όχι οπουδήποτε, αλλά στο ελληνικό νησί της Ρόδου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου, στο νησί των Δωδεκανήσων θα γυριστούν 40 επεισόδια για το σουηδικό Bachelor και άλλα 20 για το Bachelorette, τα οποία θα προβληθούν από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο σε prime time στη σουηδική τηλεόραση.

Εκτός από το κάλλος των παικτών, το σόου πρόκειται να παρουσιάσει στους Σουηδούς και τις ομορφιές της Ρόδου, με εξωτερικά γυρίσματα σε εμβληματικά σημεία του νησιού όπως η Μεσαιωνική Πόλη, η Λίνδος, οι Πηγές Καλλιθέας, η Κοιλάδα των Πεταλούδων, τα δάση και οι παραλίες του νησιού.

Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν επίσης στα νησιά Τήλο, Χάλκη και Σύμη. Παράλληλα, ο Δήμος Ρόδου στηρίζει αυτή την παραγωγή, αφού θα είναι τεράστια η προβολή του νησιού στα σκανδιναβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αυτή τη στιγμή, οι συντελεστές των ριάλιτι έχουν ήδη μεταβεί στη Ρόδο, όμως βρίσκονται προς το παρόν σε καραντίνα. Εντός λίγων ημερών, οι παίκτες θα μπουν στο σπίτι του Bachelor και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα που θα συνεχιστούν έως τον Ιούνιο.

Όμως το «σπίτι» αυτό, δεν είναι το οποιοδήποτε σπίτι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια εντυπωσιακή έπαυλη που κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Engel & Völkers.

Πρόκειται για την έπαυλη Don Mansion στον λόγο της Φιλερήμου, ένα κτίριο αρκετά γνωστό στο νησί, αφού έχει φιλοξενήσει αρκετούς γάμους και δεξιώσεις.

Η έπαυλη έχει απίστευτη θέα 300 μοιρών, ενώ περιβάλλεται από ένα τεράστιο οικόπεδο που καλύπτει περίπου 9.000 τ.μ. Επιπλέον, διαθέτει γκαράζ τριών θέσεων, κήπο με φοινικόδεντρα, πισίνα, τζακούζι και ελικοδρόμιο.

Στο εσωτερικό της υπάρχουν έξι υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, ενώ καλύπτει έκταση 576 τ.μ. Το κόστος της διαμονής ξεκινά από τα €500 και φτάνει έως και τα €5.000, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων.


Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το σουηδικό Bachelor έρχεται για γυρίσματα στη χώρας μας. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και την προηγούμενη χρονιά, επιλέγοντας ως τοποθεσία τα πανέμορφα Σύβοτα.

Σε ένα επεισόδιο μάλιστα είχε εμφανιστεί και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος συνάντησε τις Σουηδές υποψήφιες και τις μύησε στα μυστικά του Mamma Mia.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024