Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντουμπάι : Δεκαπέντε καλλονές βγήκαν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη - Συνελήφθησαν από τις αρχές

Ντουμπάι : Δεκαπέντε καλλονές βγήκαν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη – Συνελήφθησαν από τις αρχές

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο

Χαμό προκάλεσαν στο Ντουμπάι 15 ολόγυμνες γυναίκες που αποφάσισαν να… λιαστούν στο μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη.

Όπως ήταν φυσικό, σύντομα οι φωτογραφίες τους πλημμύρισαν τα κοινωνικά δίκτυα της αραβικής χώρας, ενώ σε χρόνο-ρεκόρ αστυνομικοί κατέφτασαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου για να συλλάβουν τις γυμνές καλλονές, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Οι 15 γυναίκες που πέταξαν τα ρούχα τους συνελήφθησαν για προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά και για άσεμνη συμπεριφορά, όπως επισημαίνουν τα ΜΜΕ της χώρας.

«Οι παραβιάσεις του νόμου περί δημόσιας ευπρέπειας στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του γυμνού και της “άσεμνης συμπεριφοράς” προβλέπουν ποινές φυλάκισης έως και έξι μηνών και πρόστιμο σχεδόν 1.000 ευρώ», με βάση τον ισλαμικό νόμο-«σαρία».

H κρατική εφημερίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «The National » ανέφερε ότι το περιστατικό φάνηκε να είναι «διαφημιστικό κόλπο», αλλά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική «Sun», το γυμνό σκηνικό στον ουρανοξύστη ήταν ένα δρώμενο που διοργάνωσε μία ιστοσελίδα από το Ισραήλ επιστρατεύοντας τα 15 μοντέλα.

Πάντως όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, υπό το φως της ημέρας, τα μοντέλα κάθονται στο μπαλκόνι του ουρανοξύστη απολαμβάνοντας τη θέα, ενώ στο διπλανό κτίριο ένας άνδρας τραβάει με το κινητό του βίντεο και φωτογραφίες.

Το σκηνικό συνέβη στη Μαρίνα του Ντουμπάι και το επιμαχο βίντεο έκανε το γύρο των social media. Η αστυνομία του Ντουμπάι δήλωσε ότι οι γυναίκες που συνελήφθησαν με αφορμη το βίντεο, παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη. «Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024