Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Ξεχειλίζει η οργή των εμπόρων για τα κλειστά καταστήματα στην Πολίχνη

Θεσσαλονίκη : Ξεχειλίζει η οργή των εμπόρων για τα κλειστά καταστήματα στην Πολίχνη

Με καζάνι που βράζει μοιάζει να είναι ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν σήμερα, Δευτέρα, τα καταστήματά

Με καζάνι που βράζει μοιάζει να είναι ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν σήμερα, Δευτέρα, τα καταστήματά.

Στην περιοχή της Πολίχνης οι καταστηματάρχες βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα μαγαζιά τους και στις 9 το πρωί άνοιξαν τα φώτα, όπως θα ήταν κανονικά αν βρισκόντουσαν σε λειτουργία. Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, κρέμασαν πινακίδες κατά μήκος του δρόμου αλλά και μαύρο πανί.

Όπως είπαν οι ίδιοι δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε πωλήσεις, αλλά η διαμαρτυρία έχει συμβολικό χαρακτήρα, ενώ μέχρι στιγμής αναμένουν τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης. Όπως είπε η εκπρόσωπος των καταστηματαρχών στον Δ. Παύλου Μελά, Ιφιγένεια Τοσίδου, η ζημιά που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες είναι τεράστια κάνοντας λόγο για καταστροφή.

Η ίδια τόνισε ότι οι καταστηματάρχες είχαν προχωρήσει, πέρα από καθαριότητες και απολυμάνσεις τον μαγαζιών τους, σε παραγγελίες εμπορευμάτων καθώς πίστευαν ότι από σήμερα θα ήταν ανοιχτοί.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024