Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Έκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο κρατώντας... καραμπίνα

Θεσσαλονίκη : Έκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο κρατώντας… καραμπίνα

Οι τρομακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, που είδαν ξαφνικά μπροστά τους έναν άνθρωπο με... καραμπίνα, να περιμένει στη μέση του δρόμου!

Οι τρομακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, που είδαν ξαφνικά μπροστά τους έναν άνθρωπο με… καραμπίνα, να περιμένει στη μέση του δρόμου!

Ο άνθρωπος αυτός που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ήταν ο τσιλιαδόρος της ληστείας που έγινε στα ΕΛΤΑ της Χαλάστρας, στις 29 Μαρτίου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα voria.gr, το οποίο τράβηξε ένας περαστικός, το κόκκινο αυτοκίνητο σταματάει στη μέση της οδού Βενιζέλου και από μέσα βγαίνει ένας άνδρας που, κρατώντας επιδεικτικά την καραμπίνα του, κόβει την κυκλοφορία.

Περιμένει μαζί με ακόμα ένα μέλος της πενταμελους συμμορίας, ενώ οι υπόλοιπο τρεις βρίσκονται μέσα στα ΕΛΤΑ και κάνουν τη ληστεία.

Στο βίντεο φαίνονται ανυποψίαστοι περαστικοί, να απομακρύνονται γρήγορα, μόλις βλέπουν μπροστά τους τον άνδρα με την καραμπίνα.

Η λεία τους ήταν 35.000 ευρώ

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο, οι τρεις συνεργοί που έκαναν τη ληστεία αρχίζουν να εμφανίζονται ένας-ένας, έχοντας ολοκληρώσει τη δράση τους, με τον έναν εξ αυτών να κρατά έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα.

Ενεργώντας με παροιμιώδη ψυχραιμία, οι κουκουλοφόροι μπαίνουν μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται πριν καταφτάσει η αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ κατήγγειλε ότι οι ληστές την κλότσησαν στα πλευρά και την τραυμάτισαν στον αυχένα με όπλο που κρατούσαν, με αποτέλεσμα να την ρίξουν κάτω.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024