Μυτιλήνη : Ενημερώθηκε με SMS ότι δεν έχει κοροναϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ
Ο άνδρας κάτοικος της Λέσβου ειδοποιήθηκε με SMS από τον ΕΟΔΥ ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει δεν συνέβη ποτέ.
Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει κατά καιρούς αναφορές περί «μη ύπαρξης» του κοροναϊού, που εκτός από γέλιο προκαλούν και έντονο προβληματισμό για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται ορισμένοι συμπολίτες μας τη σοβαρότητα της κατάστασης, την οποία βιώνουμε όλοι.
Δεν είχε ποτέ κανένα σύμπτωμα. Δεν περίμενε ποτέ στην ουρά για να κάνει τεστ για τον κοροναϊό. Δεν έκανε ποτέ τεστ. Και όμως.
Με αυτό το sms ενημερώθηκε ότι όχι μόνο είχε κάνει τεστ και μάλιστα, rapid αλλά ήταν και αρνητικός.
Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο facebook, ο άνδρας κάτοικος της Λέσβου ειδοποιήθηκε με αυτό το SMS από τον ΕΟΔΥ ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει δεν συνέβη ποτέ.
«Εγώ πάντως τέτοια ώρα φόρτωνα το αυτοκίνητο για δρομολόγιο.!!!!! Αφού το λέτε εσείς όμως έτσι θα είναι δεν σας χαλάω εγώ χατίρι…».
To επίμαχο sms με τα αποτελέσματα του τεστ του κοροναϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: «Υποβληθήκατε σε ΤΕΣΤ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 14:58 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό».
«Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κοροναϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ετοίμαζα δρομολόγιο για την δουλειά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο», δήλωσε στο in.gr, ο άνδρας από την Μυτιλήνη.
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»


