Φάληρο : Τραυματίστηκε αστυνομικός σε επίθεση «συνωστισμένων» κατά περιπολικών
Αστυνομικός τραυματίστηκε από την επίθεση εναντίον δύο περιπολικών αργά χθες Κυριακή το βράδυ στην Πλατεία Νερού, στα όρια Φαλήρου – Καλλιθέας, στη διάρκεια ελέγχου για συνωστισμό ατόμων.
Αστυνομικός τραυματίστηκε από την επίθεση εναντίον δύο περιπολικών αργά χθες Κυριακή το βράδυ στην Πλατεία Νερού, στα όρια Φαλήρου – Καλλιθέας, στη διάρκεια ελέγχου για συνωστισμό ατόμων.
Πέτρες και μπουκάλια
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την αστυνομία, γύρω στις 21.30, δύο περιπολικά της Αμεσης Δράσης μετέβησαν για έλεγχο στην περιοχή καθώς υπήρξαν αναφορές για συνωστισμό ατόμων.
Ωστόσο, μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο.
Από την επίθεση έσπασαν δύο τζάμια των περιπολικών ενώ προκλήθηκαν φθορές στα οχήματα. Από τα θραύσματα των τζαμιών τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός.
Συλλήψεις ή προσαγωγές
Δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, πληροφορίες για μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Δεν υπάρχουν επίσης αναφορές για συλλήψεις ή προσαγωγές.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).