Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Superleague φτάνοντας τους 73 βαθμούς, είναι στο +19 από Άρη, +23 από ΠΑΟΚ, +24 από Παναθηναϊκό και +25 από την ΑΕΚ, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η Ένωση μετά την ήττα της αυτή είναι πλέον 5η με 48 πόντους, στο +5 από τον τελευταίο Αστέρα Τρίπολης και στο -1 από τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι στους 48 βαθμούς έναν λιγότερο από τον Δικέφαλο του Βορρά και την τρίτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Τέλος ο Άρης, μετά τη νίκη επί του Αστέρα στη Θεσσαλονίκη παραμένει δεύτερος έχοντας φτάσει τους 54 βαθμούς και ξεφεύγοντας αρκετά από τους διώκτες του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ