Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είναι αρχηγός αυτή την εβδομάδα στη «Φάρμα».

Ως αρχηγός, λοιπόν, κλήθηκε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας ανάμεσα στους δύο υπηρέτες, την Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος επέλεξε τελικά την Μαρία Φραγκάκη, παρόλο που είναι τραυματισμένη, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος με τον συμπαίκτη του είπε στην κάμερα: «Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι κι ότι την επέλεξε να αγωνιστεί, το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης, ανθρωπιάς που έχω παλέψει σε όλη μου την ζωή για αυτά. Να έρθω σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου; Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολλές φορές έχω δώσει την ζωή μου για κάποια πράγματα και αν τα περάσω στα παιδιά μέσα από τα μαθήματα υποκριτικής κι αυτοβελτίωσης. Για την αγάπη προς τους δικούς μου είναι κάτι που δεν θα το κάνω ποτέ ότι έπαθλο και να μου δώσουν. Συγγνώμη που παραφέρθηκα και μίλησα πιο έντονα αλλά είναι κάτι που με τάραξε πολύ.»

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο