Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας

Εχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας

Και ενώ εμείς αλληλοψεκαζόμαστε ανταλλάσσοντας πληροφορίες για το ποιο εμβολιαστικό κέντρο έχει τα καλύτερα εμβόλια και τις νοσηλεύτριες με το πιο ελαφρύ χέρι, ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ έκανε δημόσια και παραδειγματικά το εμβόλιο της Astra

Είναι τώρα κάτι μέρες που μια ειδοποίηση, κάτι σαν διαβαθμισμένο διαδικτυακό έγγραφο, φρακάρει το μέσεντζερ. Στην υφή, στη μυρωδιά και στο περιεχόμενο μοιάζει με την επιστολή του Αγίου Νεκταρίου.

«Αν δεν το προωθήσεις σε άλλους εκατό, θα πάθεις μεγάλο κακό. Ενας που δεν το προώθησε του κάηκε το ρούτερ, τον μπάναρε το Φέισμπουκ, βγήκαν στη φόρα όλα του τα ίνμποξ». Δεν θα ήθελα να μου συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά, ιδίως το τελευταίο. Προκειμένου να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές οι συνομιλίες με τη φίλη μου την Ολγα μετά από κάθε αγώνα ασυλίας στο Survivor, είμαι πρόθυμη να διαδώσω όποια κουταμάρα κυκλοφορεί για τα εμβόλια. Οτι π.χ. με το Astra σου ‘ρχεται ντουβρουντζάς, με το Pfizer βγάζεις τρίχες στη μύτη και με τα άλλα γεμίζεις κυτταρίτιδα, λες και θα σε δει κανείς φέτος το καλοκαίρι.

Και ενώ εμείς αλληλοψεκαζόμαστε ανταλλάσσοντας πληροφορίες για το ποιο εμβολιαστικό κέντρο έχει τα καλύτερα εμβόλια και τις νοσηλεύτριες με το πιο ελαφρύ χέρι, ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ έκανε δημόσια και παραδειγματικά το εμβόλιο της Astra ασχέτως τώρα αν η καθ’ ημάς διαδικτυακή ενημέρωση προτίμησε να προτάξει την είδηση ότι ο ζοχαδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να πράξει το ίδιο γιατί δεν του αρέσει, λέει, να τον χρησιμοποιούν. Ούτε κι αυτόν τον κακίζω. Ας πάει να το κάνει μόνος του και εν κρυπτώ, όπως έχω σκοπό να κάνω κι εγώ.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, αλήθεια πρώτη. Να γράφω σε πραγματικό χρόνο και να σας αφήνω να το καταλάβετε. Ναι μοναδικέ μου αναγνώστη – όπως θα έλεγε και ο Τζιμάκος ο Πανούσης -, τούτην την ώρα που γράφω είναι προχθές, Πέμπτη προς Παρασκευή, ώρα δώδεκα παρά τέταρτο τη νύχτα. Με το ένα δάχτυλο πληκτρολογώ και το άλλο το έχω απλωμένο σαν του γύπα πάνω από το gov.gr.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024