Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη δήλωση Ισπανού βιολόγου : «Ο κοροναϊός είναι σαν την Ελλάδα στο Euro 2004 με τον… Χαριστέα»

Απίστευτη δήλωση Ισπανού βιολόγου : «Ο κοροναϊός είναι σαν την Ελλάδα στο Euro 2004 με τον… Χαριστέα»

Με όρους ποδοσφαίρου μιλά για τον κοροναϊό Ισπανός βιόλογος σε μια έξυπνη σύλληψη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η πανδημία ήταν μία μεγάλη έκπληξη για τον πλανήτη, όπως αυτή της Ελλάδας του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Το ματς, οι τερματοφύλακες μάσκες και τα δυνατά χαρτιά των ομάδων.

Γίνεται να μπουν στο ίδιο… σακούλι ο κοροναϊός και η Ελλάδα του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας; Σύμφωνα με έναν Ισπανό βιολόγο γίνεται! Ο Ισπανός επιστήμονας μίλησε για τα χαρακτηριστικά της πανδημίας και όλης της κατάστασης που βιώνει ο πλανήτης τον τελευταίο χρόνο.

Ο Χούλιαν Σερόν κλήθηκε να αναλύσει τον Covid-19 σε ποδοσφαιρικούς όρους, με το… πειρατικό του 2004 να κερδίζει μία θέση στην ανάλυση αυτήν. Ο Ισπανός βιολόγος έβαλε μέσα τον Όμπλακ, τον Κασίγιας, τα αυτογκόλ, τα εμβόλια και την Εθνική Ελλάδος του 2004 του Άγγελου Χαριστέα!

«Σε αυτούς τους 12 μήνες που ζούμε τον κοροναϊό, μπορούμε να πούμε πως μας έχει δώσει πάρα πολλές εκπλήξεις. Μία επιδημία με πάρα πολλές εκπλήξεις, σαν την… Ελλάδα του Άγγελου Χαριστέα στο Euro του 2004», αναφέρει αρχικά ο Σερόν ο οποίος παρομοιάζει τις εκπλήξεις του κοροναϊού με εκείνη της Εθνικής Ελλάδος του 2004!

«Οι μάσκες είναι σαν τους τερματοφύλακες. Είναι μερικές σαν τον Όμπλακ και τον Κασίγιας. Έχουμε και τα αυτογκόλ που είναι όπως οι φράσεις… «Να σώσουμε τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα»…» λέει στο βιβλίο του ο Ισπανός επιστήμονας που συνεχίζει να δίνει ποδοσφαιρικούς όρους.

«Έχουμε τα PCR τεστ που είναι σαν τον Ιμπραϊμοβιτς και τα rapid που μοιάζουν με τον Νεϊμάρ και τον Ντεμπελέ», αναφέρει για τα τεστ του κορονοϊού ο Σερόν, πριν συγκρίνει τα εμβόλια με τους ποδοσφαιριστές.

«Για τη μάχη με τον κορονοϊό. Έχουμε φτάσει στην παράταση και η ομάδα μας βάζει μέσα στο γήπεδο κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές (εμβόλια), αλλά ο ιός έχει επίσης μερικούς καλούς ποδοσφαιριστές που ετοιμάζεται να φέρει από τον πάγκο (μεταλλάξεις)».

Κλείνοντας ο βιολόγος συγκρίνει τον μεγάλο επιστήμονα Αλεξάντερ Φλέμινγκ με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό… επιστήμονα, Γιόχαν Κρόιφ: «Ο Φλέμινγκ ανακάλυψε πως να πολεμάμε τα βακτήρια με την πενικιλίνη, ενώ ο δεύτερος άλλαξε ολοκληρωτικά το ποδόσφαιριο με το 4-3-3 και το Total Football».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024