Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυτιλήνη: Στην εντατική με θρομβοεμβολικό επεισόδιο 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Μυτιλήνη: Στην εντατική με θρομβοεμβολικό επεισόδιο 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Ένα περιστατικό με θρομβοεμβολικό επεισόδιο, μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca  διερευνάται από την ειδική Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση με το εμβόλιο σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr.

Συγκεκριμένα μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την Πέμπτη (1/4), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ημέρες πριν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικόεπεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024