Συνελήφθησαν την Πέμπτη 01/04/21 για καλλιέργεια κάνναβης 2 αλλοδαποί νεαρής ηλικίας στην Μυτιλήνη έπειτα από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης στο σπίτι όπου διαμένουν.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ξύλινη ντουλάπα, ποσότητα φύλλων κάνναβης βάρους 72 γραμμαρίων, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (λαμπτήρας παραγωγής τεχνητού ηλιακού φωτός με κάτοπτρο, θερμόμετρο, ανεμιστήρας, ηλεκτρικός μετασχηματιστής) και σπόροι κάνναβης.
Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης διενεργεί προανάκριση ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Η αποκάλυψη της καλλιέργειας κάνναβης έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «KÜLLO».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).