Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε εκλογές ο Φλορεντίνο Πέρεθ
Τη διενέργεια εκλογών για πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης
Λίγες ημέρες έπειτα από την εμφάνιση του επιχειρηματία, Ενρίκε Ρικέλμε, ως πιθανού προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε εκλογές.
Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, οι πρωταθλητές Ισπανίας καλούν σε εκλογική διαδικασία για την προεδρία αλλά και για το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς όμως προς το παρών να υπάρχει κάποια άλλη επίσημη υποψηφιότητα.
Επιπλέον, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η τελευταία φορά όπου χρειάστηκε να πάνε τα μέλη της ομάδας στις κάλπες ήταν πριν από δεκατέσσερα χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2006, όταν ο Ραμόν Καλδερόν είχε κερδίσει και είχε πάρει τη θέση του Φλορεντίνο Πέρεθ.
- Greek Taxi Drivers Announce Rolling 48-Hour Strikes from Jan.13
- Σέρρες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δεύτερου ξυλοδαρμού του 17χρονου σε μεταγενέστερο χρόνο
- Τιμολόγια ρεύματος: Προς τα σταθερά στρέφονται οι καταναλωτές στην Ελλάδα – Τι προτιμούν οι Ευρωπαίοι
- Τραμπ: Ζήτησε «σχέδιο εισβολής» στη Γροιλανδία – Αντιδρούν στρατηγοί
- Εκτός εαυτού ο Νέλσον Ολιβέιρα: Ξέσπασε στο φινάλε του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και αποβλήθηκε (vid)
- Τριήμερο κύμα ψύχους σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού – Πού θα χιονίσει