Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : «Οι παίκτες έχουν περηφάνια και ποιότητα, έχουμε καλή ομάδα»

Μπαρτζώκας : «Οι παίκτες έχουν περηφάνια και ποιότητα, έχουμε καλή ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν περηφάνια και ποιότητα, ενώ επισήμανε πως για περίπου 32 λεπτά κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος με το παιχνίδι που έκανε η ομάδα του για περίπου 32′.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι οι παίκτες του έχουν περηφάνια και ποιότητα, αναφέροντας επίσης πως οι Πειραιώτες είναι μια καλή ομάδα απλώς έχασε 4-5 ματς που θα μπορούσε να έχει κερδίσει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για τη νίκη. Παίζαμε κόντρα στην ομάδα με την καλύτερη εκτέλεση στην επίθεση κατά τη γνώμη μου. Ελέγξαμε το παιχνίδι για 30-32 λεπτά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές. Στα τελευταία 7-8 λεπτά ήταν διαφορετική ιστορία.

Η Βαλένθια χωρίς πίεση καθώς ήταν πίσω με 30 πόντους έβαλε 9 τρίποντα στην τέταρτη περίοδο και επέστρεψε στο παιχνίδι. Εμείς όμως ελέγξαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Βαλένθια για την πορεία της και καλή επιτυχία στα επόμενα παιχνίδια της».

Για τη σεζόν του Ολυμπιακού: «Έχουμε παίκτες με περηφάνια και ποιότητα. Μας λείπει ο Παπανικολάου και ο Μάρτιν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό μας πόνεσε πολύ. Είχαμε την τύχη στα χέρια μας. Θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει 4-5 παιχνίδια αλλά χάσαμε στο τέλος.

Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Από κάθε σεζόν μαθαίνεις κάτι και για εμάς είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς είναι η Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να υποτιμάς καμία ομάδα. Παίζεις τελικούς από τον Οκτώβριο στη λίγκα. Πραγματικά εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών. Έχουν περηφάνια, ποιότητα, έχουμε καλή ομάδα. Για 32 λεπτά ήταν πολύ καλό παιχνίδι για εμάς».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024