
Βίκυ Σταυροπούλου : Το πρωτοπριλιάτικο αστείο και το… Survivor
Η ταλαντούχα ηθοποιός αποφάσισε ότι φέτος θα ήταν η χρονιά που θα «την έφερνε» στην κόρη της
Όλοι έχουμε κάνει κατά καιρούς πρωταπριλιάτικες φάρσες, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου το τερμάτισε!
Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε πως φέτος θα έπαιρνε την εκδίκησή της για τις φάρσες της κόρης της, Δανάης Μπάρκα, και έστησε μι… ολόκληρη πλεκτάνη.
Όλα ξεκίνησαν από ένα fake δημοσίευμα στο zappit.gr, στο οποίο η Βίκυ Σταυροπούλου αναφερόταν ως το πρόσωπο-έκπληξη που θα έμπαινε στο Survivor.
H ομάδα του «Πάμε Δανάη!» ζήτησε ένα σχόλιο της παρουσιάστριας για την επιλογή της μητέρας της να λάβει μέρος στο ριάλιτι που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.
Η Δανάη αρχικά δεν το πίστεψε και επικοινώνησε με τη μητέρα της, η οποία της επιβεβαίωσε ότι έκανε συζήτηση με το κανάλι που προβάλεται το reality -χωρίς όμως να έχουν υπογράψει τα τελικά συμβόλαια.
Η έκπληξη της Δανάης συνεχίστηκε μέχρι την παρέμβαση του διευθυντή του zappit.gr, Γιώργου Σκρόμπολα στην εκπομπή, ο οποίος της αποκάλυψε και τους «υπεύθυνους» αυτής της πρωταπριλιάτικης φάρσας.
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Δύο συλλήψεις
- LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παγιδευμένα 150 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο με τους τρεις νεκρούς από χανταϊό – Δεν το αφήνουν να δέσει
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ηλεκτρικά πατίνια: Ένας στους τρεις οδηγά χωρίς κράνος
- Ο Δήμαρχος Τανάγρας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας
- ΣΥΡΙΖΑ: Άλλη μία επιχείρηση συγκάλυψης το «όχι» στην Προανακριτική για το γαλάζιο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ



