Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαρέλ Γουίλιαμς: Νεκρός ο ξάδερφός του από αστυνομικά πυρά - Ζητά δικαιοσύνη

Φαρέλ Γουίλιαμς: Νεκρός ο ξάδερφός του από αστυνομικά πυρά – Ζητά δικαιοσύνη

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς ζήτησε «διαφάνεια, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη» μετά τον θάνατο του ξαδέλφου του που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια ένοπλων επεισοδίων.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς ζήτησε «διαφάνεια, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη» μετά τον θάνατο του ξαδέλφου του που έπεσε νεκρός την περασμένη Παρασκευή από πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια ένοπλων επεισοδίων.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο ξάδερφος του Ντόνοβον Λιντς σκοτώθηκε πρόσφατα σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Βιρτζίνια Μπιτς στις ΗΠΑ.

Pharrell Williams is mourning the shooting death of his cousin Donovon Lynch, 25, who was one of two people killed in a series of shootings in Virginia Beach over the weekend.

Δημοσιεύτηκε από Billboard στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η απώλεια αυτών των ζωών είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία. Ο ξάδερφος μου Ντόνοβον σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών».

«Ήταν ένα λαμπρό φως και κάποιος που πάντα εμφανιζόταν όταν οι άλλοι τον χρειάζονταν. Είναι σημαντικό η οικογένειά μου και οι οικογένειες των άλλων θυμάτων να έχουν τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη που τους αξίζουν» σημείωσε.

«Η Βιρτζίνια Μπιτς είναι η επιτομή της ελπίδας και της αντοχής και, ως κοινότητα, θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί» τόνισε.

Όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε τρία ξεχωριστά επεισόδια στη Βιρτζίνια Μπιτς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο αστυνομικός, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του Ντόνοβον Λιντς υποστηρίζει ότι το θύμα κρατούσε όπλο.

«Ο αξιωματικός της αστυνομίας φορούσε κάμερα, αλλά για άγνωστους λόγους εκείνη στιγμή, δεν ενεργοποιήθηκε» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Βιρτζίνια Μπιτς, Πολ Νιούτιγκειτ σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν έχω τις απαντήσεις που αναζητά η κοινότητα για αυτόν τον θάνατο αυτή τη στιγμή» είπε τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024