Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τιμωρήθηκε ο Λάσο, δεν κοουτσάρει τη Ρεάλ με τον Ολυμπιακό

Τιμωρήθηκε ο Λάσο, δεν κοουτσάρει τη Ρεάλ με τον Ολυμπιακό

Ο Πάμπλο Λάσο τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και δεν θα βρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δίχως τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση της Παρασκευής (2/4, 22:00) απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ισπανός τεχνικός της «βασίλισσας» αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού (30/3) αγώνα εναντίον της Αναντολού Εφές με δύο τεχνικές ποινές, αφού επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές του παιχνιδιού για τις αποφάσεις τους.

Η Euroleague που είναι αρκετά ευαίσθητη σε τέτοιες συμπεριφορές ανακοίνωσε πως ο Λάσο τιμωρήθηκε για μία αγωνιστική και συνεπώς δεν θα κοουτσάρει τους «μερένχες» κόντρα στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θυμίζουμε την προηγούμενη εβδομάδα, η διοργανώτρια αρχή επιβάλλει την ίδια τιμωρία στον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε επιτεθεί στους διαιτητές της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου, χάνοντας το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024