Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Γιατί αυξήθηκαν οι πιθανότητες παραμονής του Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός : Γιατί αυξήθηκαν οι πιθανότητες παραμονής του Νέντοβιτς

Μέχρι τα μέσα της σεζόν, η τιμή του Νεμάνια Νέντοβιτς είχε πάρει την ανηφόρα. Τώρα κυμαίνεται ξανά σε προσιτά για τον Παναθηναϊκό επίπεδα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, προσδοκώντας σε μία σεζόν με γεμάτα στατιστικά, ώστε να ανεβάσει ξανά την αξία του. Η οποία είχε πέσει εξαιτίας των τραυματισμών του και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Μέχρι τον Ιανουάριο, ο Νέντοβιτς φαινόταν να κερδίζει το προσωπικό στοίχημα του. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε πενιχρό απολογισμό στη Euroleague, αλλά ο Σέρβος γκαρντ ξεχώριζε και η… μετοχή του στο μπασκετικό χρηματιστήριο είχε ξεπεράσει ξανά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όμως, ο «Νέντο» τραυματίστηκε, έχει μείνει καιρός εκτός και οι ενδοιασμοί για την ανθεκτικότητα του κυριάρχησαν εκ νέου. Πλέον, ο 30χρονος παίκτης ψάχνει την επαναφορά με ένα καλό φίνις στη σεζόν, για να σώσει ότι σώζεται.

Πάντως, η εξέλιξη βολεύει κατά μία έννοια τον Παναθηναϊκό. Επειδή θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Νέντοβιτς και με την αύξηση στην τιμή του, δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει στον πλειστηριασμό. Τώρα, τα δεδομένα έχουν αντιστραφεί και ο πρωταθλητής Ελλάδας παίζει από θέση ισχύος.

Γιατί ο Νέντοβιτς διαπιστώνοντας τα προβλήματα του, δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει. Βλέπει ότι οι «πράσινοι» κάνουν κινήσεις για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη περίοδο και ο ίδιος στην πρώτη επαφή, φάνηκε διαλλακτικός στις απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Νέντοβιτς δεν έχει αντίρρηση να μείνει στο ΟΑΚΑ και το ενδεχόμενο συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024