Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη: «Δεν θέλω να φύγω»

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη: «Δεν θέλω να φύγω»

Για πρώτη φορά στο Survivor είναι υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη, ύστερα από την ψήφο του Παύλου Γαλακτερού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού

Για πρώτη φορά στο Survivor είναι υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη, ύστερα από την ψήφο του Παύλου Γαλακτερού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή στο ξεκίνημα της ημέρας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στην κάμερα.

«Πρώτη φορά υποψήφια. Είμαι πολύ στεναχωρημένη» σημείωσε η Έλενα Χαμπέρη ξεσπώντας σε κλάματα. «Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, στόχος μου ήταν πάντα η επόμενη ημέρα. Την κάθε μέρα την ζούσα σαν να ήταν μοναδική, σαν να ήταν η τελευταία γιατί όπως έχουμε δει τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμη και ένας τραυματισμός μπορεί να σε πετάξει εκτός. Οπότε κάθε μέρα την απολάμβανα γιατί ήταν μοναδική» ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω και συγνώμη τώρα που κλαίω αλλά νιώθω ότι θα φύγω» πρόσθεσε η παίκτρια των Κόκκινων στο Survivor.«Αυτό είναι το παιχνίδι και ήταν λογικό κάποια στιγμή να ψηφιστώ. Για αυτό και δεν νευρίασα με τον Παύλο» κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024