Για πρώτη φορά στο Survivor είναι υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη, ύστερα από την ψήφο του Παύλου Γαλακτερού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή στο ξεκίνημα της ημέρας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στην κάμερα.

«Πρώτη φορά υποψήφια. Είμαι πολύ στεναχωρημένη» σημείωσε η Έλενα Χαμπέρη ξεσπώντας σε κλάματα. «Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, στόχος μου ήταν πάντα η επόμενη ημέρα. Την κάθε μέρα την ζούσα σαν να ήταν μοναδική, σαν να ήταν η τελευταία γιατί όπως έχουμε δει τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμη και ένας τραυματισμός μπορεί να σε πετάξει εκτός. Οπότε κάθε μέρα την απολάμβανα γιατί ήταν μοναδική» ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω και συγνώμη τώρα που κλαίω αλλά νιώθω ότι θα φύγω» πρόσθεσε η παίκτρια των Κόκκινων στο Survivor.«Αυτό είναι το παιχνίδι και ήταν λογικό κάποια στιγμή να ψηφιστώ. Για αυτό και δεν νευρίασα με τον Παύλο» κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο