Για πρώτη φορά στο Survivor είναι υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη, ύστερα από την ψήφο του Παύλου Γαλακτερού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού

Για πρώτη φορά στο Survivor είναι υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη, ύστερα από την ψήφο του Παύλου Γαλακτερού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή στο ξεκίνημα της ημέρας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στην κάμερα.

«Πρώτη φορά υποψήφια. Είμαι πολύ στεναχωρημένη» σημείωσε η Έλενα Χαμπέρη ξεσπώντας σε κλάματα. «Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, στόχος μου ήταν πάντα η επόμενη ημέρα. Την κάθε μέρα την ζούσα σαν να ήταν μοναδική, σαν να ήταν η τελευταία γιατί όπως έχουμε δει τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμη και ένας τραυματισμός μπορεί να σε πετάξει εκτός. Οπότε κάθε μέρα την απολάμβανα γιατί ήταν μοναδική» ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω και συγνώμη τώρα που κλαίω αλλά νιώθω ότι θα φύγω» πρόσθεσε η παίκτρια των Κόκκινων στο Survivor.«Αυτό είναι το παιχνίδι και ήταν λογικό κάποια στιγμή να ψηφιστώ. Για αυτό και δεν νευρίασα με τον Παύλο» κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr