Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Εκτός ελέγχου η Χριστίνα Κεφαλά - «Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω...»

Survivor : Εκτός ελέγχου η Χριστίνα Κεφαλά – «Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω…»

Μια απρόσμενη έκρηξη παρακολουθήσαμε στο Survivor της Τετάρτης από την Χριστίνα Κεφαλά, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο της επικοινωνίας, να επιτίθεται στην Καρολίνα Καλύβα

Μια απρόσμενη έκρηξη παρακολουθήσαμε στο Survivor της Τετάρτης από την Χριστίνα Κεφαλά, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο της επικοινωνίας, να επιτίθεται στην Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, η παίκτρια των Μπλε θέλησε να χρησιμοποιήσει βαρύ λεξιλόγιο αναγκάζοντας σε δεύτερο χρόνο τον Γιώργο Λιανό να διακόψει τη λεκτική μονομαχία.

«Είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω»

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο την Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά χθες στο συμβάν και συγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρακτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη».

«Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα αυτά» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να βρει την αντίθετη στάση της παίκτριας της κόκκινης ομάδας. «Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

«Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να αναγκάσει την… παραγωγή του Survivor να κλείσει τον ήχο όταν ξεστόμισε την απρεπή λέξη.

Κάτι που βεβαίως η Καρολίνα Καλύβα αρνήθηκε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός επισήμανε πως «παιδιά σας παρακαλώ, όχι τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Δεν ανήκουν εδώ σε αυτό το παιχνίδι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024