Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο συγγραφέας του Call Μe By Your Name εγκρίνει το «σατανικό» κλιπ του Lil Nasn X

Ο συγγραφέας του Call Μe By Your Name εγκρίνει το «σατανικό» κλιπ του Lil Nasn X

Θαυμαστής του νεαρού τραγουδιστή δηλώνει ο συγγραφέας του best seller που ενέπνευσε το πολυσυζητημένο κομμάτι.

Την περασμένη Παρασκευή ο 21χρονος Lil Nas X κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι «Montero (Call Me By Your Name)». Στο πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τραγουδιού ο ίδιος εμφανίζεται να χορεύει ημίγυμνος σε στύλο στρίπερ και έπειτα να κάνει αισθησιακές φιγούρες γύρω απ’ τον «σατανά».

Παρά την υστερία περί σατανισμού που προκάλεσε σε μια μερίδα συντηρητικών θεατών (εντάξει, δεν βοήθησε το γεγονός ότι λίγο μετά ο ίδιος λάνσαρε και σειρά 666 αθλητικών παπουτσιών με σταγόνες ανθρώπινου αίματος), ο νεαρός τραγουδιστής και ράπερ επαινέθηκε για τον τρόπο που μέσα από το βίντεο του ανέδειξε την queer σεξουαλικότητα.

Ο- ανοιχτά ομοφυλόφιλος- Lil Nas X υποδύεται όλους τους ρόλους στο βίντεο-υπερπαραγωγή που έγινε αυτόματα viral και στο πλαίσιο μια φανταστικής πολιτείας με ποικίλες αναφορές στην αρχαιότητα, τη επιστημονική φαντασία και τη Βίβλο, ερωτοτροπεί, «ξεμυαλίζει» τον διάβολο, φιλά ένα ανθρωπόμορφο- εξωγήινο ερπετό ενώ κάποια στιγμή δένεται με αλυσίδες ενώ το εξαγριωμένο πλήθος τον «λιθοβολεί» με butt plugs.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του όπως φαίνεται βρίσκεται και ο André Aciman, ο συγγραφέας του επιτυχημένου βιβλίου «Call Me By Your Name» που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία αλλά και το κομμάτι του Lil Nas X.

Σε συνέντευξή του ο συγγραφέας μίλησε για το τραγούδι δηλώνοντας πως η αναφορά του καλλιτέχνη στο βιβλίο του τον γέμισε χαρά και ικανοποίηση. «Αν το Call Me By Your Name είχε έστω και την παραμικρή επιρροή στην μουσική του Lil Nas X πρόκειται για κάτι που ξεπερνά τις μεγαλύτερες ελπίδες και τις φαντασίες μου» είπε ο ίδιος.

Συνέχισε μάλιστα αποκαλύπτοντας πως θαύμαζε τον Lil Nas X ήδη από την εποχή του “Old Town Road” το οποίο του σύστησε ο γιός του: «Τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω ποιο ήταν αυτό το τραγούδι που άκουγα συνέχεια στο γυμναστήριο γιατί ήθελα να το κατεβάσω. Μετά από μια σειρά περίεργων περιγραφών μου κατάλαβε για ποιο κομμάτι μιλούσα: το «Old Town Road».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024