Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπομπ Σφουγγαράκης: Γιατί «έκοψαν» δύο επεισόδια της παιδικής σειράς;

Μπομπ Σφουγγαράκης: Γιατί «έκοψαν» δύο επεισόδια της παιδικής σειράς;

Ο λόγος για τα «Mid-Life Crustacean» και «Kwarantined Krab», τα οποία αφέθηκαν στην άκρη για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Ο λόγος για τα «Mid-Life Crustacean» και «Kwarantined Krab», τα οποία αφέθηκαν στην άκρη για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Το επεισόδιο «Mid-Life Crustacean» ανήκει στην τρίτη σεζόν της σειράς και φέρει τον Κύριο Καβούρη να παθαίνει κρίση μέσης ηλικίας, ενώ οι Μπομπ και Πάτρικ τον βοηθούν να περάσει καλά.

Ένα από τα «κακά» πράγματα που κάνουν είναι να μπουν κρυφά στο σπίτι μιας γυναίκας και να της κλέψουν τα εσώρουχα. Η εν λόγω γυναίκα αποδεικνύεται ότι είναι η μητέρα του Κύριου Καβούρη, η οποία τον μαλώνει και τον στέλνει στο δωμάτιό του για το υπόλοιπο της νύχτας. Άγνωστο παραμένει αν αυτή η σκηνή ήταν που οδήγησε το Nickelodeon σε αυτήν την απόφαση.

Το «Kwarantined Krab» της 12ης σεζόν παρουσιάζει μια επιθεώρηση στο εστιατόριο που δουλεύει ο Μπομπ.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ανακαλύπτεται η Clam Flu και ο επιθεωρητής θέτει όλο το εστιατόριο, μαζί με τους θαμώνες και το προσωπικό σε καραντίνα. Όπως είναι φυσικό, ο εγκλεισμός φέρνει την τρέλα και ο κάθε ύποπτος που μπορεί να φέρει τον ιό τίθεται σε καραντίνα εντός του καταψύκτη. Ο λόγος που το επεισόδιο σταμάτησε να προβάλλεται έχει να κάνει με το πόσο πολύ μοιάζει με την τωρινή κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως με τον κορονοϊό. Άγνωστο παραμένει, αν το «Kwarantined Kra» θα προβληθεί κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024