Ολυμπιακός : Το μεγάλο κέρδος της φετινής σεζόν στην Euroleague
Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε νωρίς στη φετινή Euroleague, η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη, όμως υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος ενόψει του χτισίματος της επόμενης σεζόν
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του στην Euroleague, ειδικά από τότε που άλλαξε το format και η κανονική περίοδος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν και μαθηματικά χθες μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τη Φενέρμπαχτσε, όμως το «τρένο» των πλέι-οφ είχε χαθεί εδώ και αρκετό καιρό, και πιο συγκεκριμένα όταν ήρθε το αρνητικό σερί των 7 συνεχόμενων ηττών.
Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μόνο στην Euroleague θα τελειώσει τη σεζόν πολύ νωρίς, με τη διοίκηση και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχουν μια σειρά από πολλές και σημαντικές αποφάσεις για το χτίσιμο της ομάδας.
Αναμφίβολα, η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη για τους Ερυθρόλευκους, λίγοι διασώθηκαν, ενώ αρκετοί είναι κι εκείνοι που θα αποχωρήσουν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.