Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: «Ζήσαμε» μαζί τους έναν έρωτα μεγάλο στη σκηνή του MEGA

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: «Ζήσαμε» μαζί τους έναν έρωτα μεγάλο στη σκηνή του MEGA

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς απέδειξαν στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» ότι εκτός από δύο πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της σόουμπιζ

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς απέδειξαν στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» ότι εκτός από δύο πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της σόουμπιζ.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής οι δυο τους δεν σταμάτησαν λεπτό να καμαρώνουν ο ένας τον άλλο και να εκφράζουν την αγάπη τους.

Πρώτη φορά μαζί

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέλαβε να μάθει πώς το ζευγάρι αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να τραγουδήσει μαζί.

«Χαίρομαι πολύ που σας έχω απέναντί μου. Σας απολαμβάνω σε αυτή την δημιουργική φάση πάρα πολύ. Είστε μαζί και έχετε αποφασίσει αυτό το όνειρο που είχατε πριν την πανδημία να είσαστε μαζί σε ένα κέντρο και να κάνετε κοινή δουλειά. Δεν έγινε και βλέπω μπροστά μου αυτή τη χαρά» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Αποφεύγατε να είστε στη σκηνή μαζί;» ρώτησε και τους δύο ερμηνευτές για να απαντήσει ο Διονύσης Σχοινάς:

«Εγώ περισσότερο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει το ζευγάρι δεν πρέπει να είναι πολλές ώρες της ημέρας μαζί. Πρέπει να σου λείπει ο άλλος. Έχουμε μείνει τόσα χρόνια γιατί έχει ο καθένας τις ελευθερίες του. Μου λείπει, θέλω να την δω».

«Δεν πα να είσαι και ο Σχοινάς…»

Το ζευγάρι πιο αγαπημένο από πότε, μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής αποδεικνύει ότι έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας.

Η κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή ξεσηκώνει τους τηλεθεατές που ανυπομονούσε τόσα χρόνια να τους δει να τραγουδούν μαζί «Ατόφιο Χρυσάφι» του Φοίβου αλλά και άλλες επιτυχίες τους.

«Το κάτι» του Φοίβου από το 2000 και ομώνυμο δίσκο και «Ταράμ ταράμ» από την ίδια χρονιά.

Ντουέτα που άφησαν εποχή

Η Καίτη Γαρμπή είναι από τις τραγουδίστριες που έχει πει αρκετά ντουέτα τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες συναδέλφους της.

Δύο από αυτά που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ είπε στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

«Επιτέλους» που είχε τραγουδήσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου από τον δίσκο «Το κάτι» και «Η πατρίδα μου» που είχε μοιραστεί με τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή.

Το κομμάτι έχει γράψει ο Φοίβος και περιλαμβάνει στον δίσκο «Ευαισθησίες» του 1997.

Για το τέλος το πρόσφατο τραγούδι «Κιβωτός» που έχει ερμηνεύσει με τον Αντώνη Ρέμο.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μαζί στη σκηνή εντυπωσιάζουν όλους τους τηλεθεατές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κοιτιέται στα μάτια και δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Οι δύο καλλιτέχνες ερμηνεύουν μαζί την «Τρυφερότητα» του Φοίβου από την δεκαετία του ’90 αλλά και το «Ζήσαμε» που είχαν πει μαζί το 1994.

Στη συνέχεια «Βιάστηκα» και «Ασυμφωνία χαρακτήρων».

Η μεγαλύτερη έκπληξη που μου έκανε ο Διονύσης…

«Μια γυναίκα όταν είναι τόσο απασχολημένη με το παιδί της χάνει την σεξουαλικότητά της, το σέξι κομμάτι της;» ρώτησε ο παρουσιαστής για να απαντήσει ο Σχοινάς: «Ειδικά στην αρχή όχι, είναι πάνω στο παιδί. Και έχει πάρα πολύ λογική αυτό το πράγμα. Το κουβαλάει τόσο καιρό μέσα της και είναι θαύμα αυτό που συμβαίνει. Οπλίζεσαι με υπομονή, αγάπη και στήριξη».

Οι δύο ερμηνευτές ανέφεραν ότι είναι πιο εύκολα τώρα που έχει μεγαλώσει ο γιος τους. «Τώρα μπορούμε να φύγουμε πιο εύκολα από το σπίτι, του έχουμε εμπιστοσύνη. Πάντα μένει ένα κομμάτι της καρδιάς μας πίσω, πάντα θέλουμε να γυρνάμε πιο γρήγορα πίσω για να μην είναι μόνος τους, αλλά αυτό το νιώθουμε μόνο εμείς, όχι ο Δημήτρης. Αλλά βρίσκεις κομμάτια που είχε αφήσει πίσω τώρα που μεγαλώνει το παιδί».

«Της κάνω εκπλήξεις αλλά καμιά φορά τρομάζει» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς για να εξομολογηθεί με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή ότι «Η πιο μεγάλη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι η πρόταση γάμου».

Σε όλα αυτά τα χρόνια κάνει πάρα πολλές εκπλήξεις. Από το να γεμίσει το σπίτι με 500 τριαντάφυλλα. Αυτή η υπερβολή του με κάνει να νιώθω πιο γυναίκα. Νιώθω ότι η θηλυκή μου πλευρά αναγνωρίζεται από εκείνον.

Όσον αφορά το τραγούδι που τους θυμίζει τη γέννηση του Δημήτρη ο Σχοινάς είπε το «Δώρο Θεού», ενώ η Γαρμπή το «Για σένα ω γλυκύ μου έαρ» από τον χριστουγεννιάτικο δίσκο που είχε κάνει.

«Το τραγούδι που της έχω γράψει δεν το έχω βγάλει ποτέ στη δισκογραφία, είναι μόνο για εκείνη. Της το έκανα δώρο στα γενέθλια της» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς.

Η εκπομπή τελείωσε όπως ακριβώς ξεκίνησε με το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί δίπλα στο πιάνο να ερμηνεύει παθιασμένες μπαλάντες.

«Εσένα μόνο», «Τόσα καλοκαίρια», «Θα σ’ αγαπώ» και «Λάθος».

Με το «Όλα μαζί» κράτησαν για το τέλος με την Καίτη Γαρμπή να το αφιερώνει στον γιο τους Δημήτρη μετά τον τελευταίο στίχο και λίγο πριν δώσει ένα φιλί στο στόμα στον Διονύση Σχοινά.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024