Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γούντι Άλεν: Μια άγνωστη, αποκαλυπτική συνέντευξή του έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Γούντι Άλεν: Μια άγνωστη, αποκαλυπτική συνέντευξή του έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια σιωπής ο σκηνοθέτης παραχώρησε πέρσι μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο CBS.

Λίγες εβδομάδες μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Allen v. Farrow», το δίκτυο CBS ανακοίνωσε πως θα προβάλει μια μέχρι χθες άγνωστη συνέντευξη του σκηνοθέτη, στο πλαίσιο ενός νέου αφιερώματος για την καριέρα αλλά και τα σκάνδαλα που τον περιβάλλουν.

Το «Allen v. Farrow» σκιαγραφεί μια ενοχοποιητική εικόνα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, εστιάζοντας στην καταγγελία της υιοθετημένης κόρης της Μία Φάροου, Ντίλαν, ότι ο τελευταίος την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στη σοφίτα του οικογενειακού τους σπιτιού το 1992, όταν ήταν μόλις επτά ετών. (Η Μία Φάροου και ο Γούντι Άλεν ήταν ζευγάρι τα πρώτα χρόνια της ζωής της υιοθετημένης κόρης τους).

Ωστόσο η συνέντευξη του Άλεν στο CBS δεν αποτελεί απάντηση στις τελευταίες εξελίξεις καθώς είχε παραχωρηθεί πέρσι τον Ιούλιο αλλά δεν είχε προβληθεί ως τώρα. Το κανάλι αποφάσισε αυτό το μήνα να προβάλει τη συνέντευξη του Γούντι Άλεν μέσω της πλατφόρμας Paramount+.

Η εν λόγω συνέντευξη παρόλο που δεν αποτελεί ευθεία απάντηση στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ο σκηνοθέτης δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση εδώ και 30 περίπου χρόνια.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη παραχωρήθηκε στον παρουσιαστή Lee Cowan για ένα σπέσιαλ επεισόδιο του «CBS Sunday Morning».

Σε ανακοίνωση του, το κανάλι αναφέρει: «Η συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στο πλαίσιο της ειδησεογραφίας που είχε προκύψει, θα παρουσιαστεί τώρα δεδομένου του ανανεωμένου ενδιαφέροντος για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του σκηνοθέτη».

Το επεισόδιο, που θα προβληθεί θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ντίλα Φάροου το 2018 αλλά και μία έρευνα που θα εξετάζει την πολύκροτη υπόθεση σε βάρος του σκηνοθέτη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024