Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor - Γιώργος Ταβλαδάκης: «Η Ελευθερία δεχόταν λεκτική βία – Ψέμα ότι χειροδίκησε ο Σάκης»

Survivor – Γιώργος Ταβλαδάκης: «Η Ελευθερία δεχόταν λεκτική βία – Ψέμα ότι χειροδίκησε ο Σάκης»

O Γιώργος Ταβλαδάκης αποκάλυψε ότι είδε «πολλούς ηθοποιούς» στο Survivor.

Για όλους και για όλους μίλησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και για τα πρόσωπα που τον ενόχλησαν

Ο πρώην παίκτης των «μπλε» χαρακτήρισε «πηγή του σκανδάλου» τον Τζέιμς Καφετζή, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά που δεχόταν η Ελευθερία Ελευθερίου και μίλησε για τον φίλο του Σάκη.

«Είναι μια εμπειρία που ξέρεις ότι δεν θα την ξαναζήσεις ποτέ. Είμαι αδικημένος πολύ. Καμιά φορά είσαι και άξιος της μοίρας σου. Θα μπορούσα να είχα σκεφτεί με στρατηγική και να ήμουν ακόμα εκεί», δήλωσε ο Γιώργος στο Dot για την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Τρόμαξα όταν μπήκα στο Survivor… στις κάμερες ήταν άλλοι άνθρωποι»

«Μόνο τον Σάκη γνώριζα πριν μπω στο παιχνίδι. Μπροστά στις κάμερες είναι άλλοι άνθρωποι κάποιοι, τα περισσότερα που λέγονται είναι off. Για παράδειγμα, μπορεί να μιλήσεις σε κάποιον άσχημα και να μην το πεις μπροστά στην κάμερα για να μην παρεξηγηθείς. Το λάθος που πιστεύουν κάποιοι είναι ότι επειδή κάτι δεν είναι καταγεγραμμένο δεν έχει ειπωθεί ποτέ», είπε

Μπήκαμε να φτιάξουμε τα πράγματα και καταλήξαμε ότι αυτό δεν γινόταν. Στην αρχή ήμουν αντίθετος με τον Άλεξ και τον Chris, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι η πηγή του σκανδάλου ήταν η τριάδα Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος. Το “κεφάλι” είναι ο Τζέιμς ξεκάθαρα. Ο Νίκος ακολουθεί και κάποιες φορές παρά τη θέλησή του. Μπορεί σε κάποια να διαφωνεί αλλά πρέπει να συμφωνήσει. Όταν κλείνουν οι κάμερες υπάρχει μεγαλύτερη ένταση».

«Δεν μπορούσα να δεχτώ έναν άνθρωπο να ασκεί λεκτική βία σε έναν άλλον. Η Ελευθερία δεχόταν προσβολές καθημερινά και ειρωνείες και δεν έχει φανεί κάτι», είπε για τη συμπεριφορά που δεχόταν η τραγουδίστρια.

«Ψέμα ότι χειροδίκησε ο Σάκης»

Για τον τσακωμό ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη, δήλωσε: «Τσακώθηκαν από τη μέρα που ξεστόμισε κάτι πολύ βαρύ στην καλύβα και τρελάθηκε ο Σάκης. Είπε ο Τζέιμς μπροστά στις κάμερες επίτηδες κάτι πολύ βαρύ για να εκθέσει πράγματα και καταστάσεις. Και ο πιο απλός άνθρωπος θα αντιδρούσε, ήταν ξεκάθαρος ο στόχος του Τζέιμς να μας εκνευρίσει. Επεδίωκε πάντα να μας τσιγκλάει. Ο Σάκης το κατάλαβε μετά που του το εξήγησα».

Για τον λόγο που τον κατηγόρησε η Άννα Μαρία: «Παραποίησε τα λόγια μου για να με εκθέσει. Εγώ της είχα πει ότι με αυτά που κάνετε ο κόσμος θα σας περιμένει έξω με τις ντομάτες. Τρόμαξα από την πρώτη μέρα που μπήκαμε με τη συμπεριφορά τους. Είδα πολλούς ηθοποιούς εκεί μέσα. Η πείνα δεν με δυσκόλεψε, χάριζα το φαγητό μου. Το δύσκολο ήταν τα κουνούπια».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποκάλυψε ότι ο Τζέιμς μετά τον τσακωμό με τον Σάκη του πρότεινε να γίνουν πεντάδα μαζί με τη Μαριαλένα, τον Νίκο και την Άννα Μαρία ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία χειροδικία. «Άκουσα μετά λύπης μου ότι ο Σάκης χειροδίκησε. Δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων. Είναι ρητός όρος ότι σε μια τέτοια περίπτωση φεύγεις απευθείας».

Ποιος θέλει να κερδίσει το Survivor;

Αναφορικά με τον ποιο παίκτη θέλει να δει νικητή, ο Γιώργος Ταβλαδάκης απάντησε: «Για νικητή θέλω τον Παύλο. Ήμασταν μαζί 23 μέρες στο ξενοδοχείο και είναι εξαιρετικό παιδί, θα ήθελα έστω, να φτάσει τελικό».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024