Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Σπουδαία νέα για τον Μαρτίνς – Τι έδειξαν οι 5 νέοι στου Ρέντη

Ολυμπιακός : Σπουδαία νέα για τον Μαρτίνς – Τι έδειξαν οι 5 νέοι στου Ρέντη

Ο Μαρτίνς είδε όλους τους τραυματίες να συμμετέχουν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα. Τι έδειξαν Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Κασέμι, Μαυρουδής, Κίτσος.

Τα νεά που προκύπτουν από το Ρέντη είναι εξόχως ευχάριστα. Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Κάτι που αφορά και στους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών έως και πριν τη διακοπή για της Εθνικέ Ομάδες.

Στο πρόγραμμα, λοιπόν, μπήκαν κανονικά και οι τέσσερις παίκτες που είναι χτυπήσει. Ρούμπεν Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ματιέ Βαλμπουενά και Αχμέντ Χασάν δεν έκαναν απλά προπόνηση στο γήπεδο, αλλά συμμετείχαν και στο διπλό που έλαβε χώρα στο προπονητήριο του Ολυμπιακού. Με τον Μαρτίνς να μην κάνει εκπτώσεις και να ανεβάζει πάρα πολύ την ένταση. Καθώς ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (04/04), αλλά και τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (07/04).

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να κάνει κανονική προπόνηση, καθώς η παρουσία πέντε παιδιών από την ακαδημία του έδωσε τη δυνατότητα να διεξαγάγει κανονικό δίτερμα, 11 εναντίον 11. Και να δουλέψει σε κάποια κομμάτια της τακτικής που θεωρεί ότι απαιτείται βελτίωση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους «μικρούς» που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αυτός που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση με την παρουσία του ήταν ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός, Αλέξης Καλογερόπουλος. Ο οποίος εντυπωσίασε τους πάντες με τα σωματικά του προσόντα, αλλά και τις δυναμικές επεμβάσεις του. Που επιβεβαιώνουν όσους θεωρούν ότι θα αποτελέσει το μέλλον του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη θέση, εάν συνεχίσει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται.

Από εκεί και πέρα, καλή παρουσία και θετικά σχόλια άκουσαν και τα υπόλοιπα παιδιά. Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα συμμετείχαν ο 17χρονος (06/09/2003) τερματοφύλακας Θανάσης Παπαδούδης, ο 17χρονος (05/04/2003) αμυντικός μέσος Ρενίλντ Κασέμι, ο 18χρονος (31/03/2003) εξτρέμ Φώτης Κίτσος, που χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός μπακ και ο 20χρονος (12/01/2001) αμυντικός μέσος Παύλος Μαυρουδής, που χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ και δεξιός μπακ.

Απαντες αναμένεται να συμμετάσχουν και στην προπόνηση της Δευτέρας (σ.σ. την Κυριακή το πρόγραμμα έχει ρεπό), υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον 51χρονο τεχνικό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των «μικρών».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024