Παναθηναϊκός – Μεσολόγγι 102-68: Περίπατος με κατοστάρα για τους πράσινους
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στο Μεσολόγγι επικρατώντας εύκολα με σκορ 102-68.
Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, επικρατώντας με σκορ 102-68,συνεχίζοντας το σερί του και ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 15-2 όντας στη δεύτερη θέση με δύο ματς λιγότερα.
Οι Πράσινοι καθάρισαν την αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα και από τη στιγμή που το «τριφύλλι» πάτησε γκάζι δεν κοίταξε ποτέ πίσω του για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίος για το σύνολο του Όντεντ Κάτας ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 16 πόντους, ενώ από κοντά ήταν και οι Όγκαστ, Χεζόνια και Μακ, με 11, 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Μαρκ Λάιονς (15π.), Τόντρικ Γκότσερ (14π.) και Γιάννης Σαχπατζίδης (12π.).
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το πρώτο ημίχρονο παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει από το Μεσολόγγι το οποίο παρέμενε κοντά στο σκορ παίζοντας αρκετά καλά και βάζοντας προβλήματα στην ομάδα του Όντεντ Κάτας. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε ακόμα περισσότερο, με τους «πράσινους» πάντως να κρατούν τα ηνία του αγώνα και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με +9 (48-39).
Στο τρίτο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» ξέσπασε καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση, αφού έτρεξε ένα επιμέρους 26-11 παίζοντας αρκετά καλή άμυνα και καταφέρνοντας να εκτοξεύσει τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους.
Η τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην αφήνουν το πόδι τους από το… γκάζι συνεχίζοντας να αυξάνουν το προβάδισμα τους, φτάνοντας τους 102 πόντους και παίρνοντας εύκολη αλλά και σημαντική για την ψυχολογία νίκη.
Δείτε το box score του παιχνιδιού:
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
- UNIC Athens: Η νέα ακαδημαϊκή πρόταση στην καρδιά του Ελληνικού
- Ιράν: Ποιος δικαιούται να βομβαρδιστεί;
- «Η Κάρολιν Μπεσέτ Κένεντι πρόδωσε τον Κάλβιν Κλάιν» – Η αλήθεια για τη σχέση που άλλαξε τη μόδα


