Το ΜέΡΑ25, ένα χρόνο τώρα, καλεί την κυβέρνηση να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας, μαζί με την εγκληματική δράση μιας κυβέρνησης που, ακόμα και σήμερα με νέο ρεκόρ διασωληνωμένων συμπολιτών μας, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές στην Αττική».

Το ΜέΡΑ25, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, ένα χρόνο τώρα καλεί την κυβέρνηση να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, να δημιουργήσει ένα δημόσιο δίκτυο μαζικών τεστ – εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης και παράλληλα να λάβει μέτρα για τα μέσα μεταφοράς, τους χώρους εργασίας και τα σχολεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ 25, «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας του, ο κ. Κικίλιας, «αντί να προχωρήσουν σε όλα αυτά, συνεχίζουν να επιμένουν συνειδητά στο έγκλημα τόσο της μη ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, όσο και της μη επίταξης των ιδιωτικών δομών».

Συνεπώς, εκτιμά, «πρόκειται για μια Κυβέρνηση δολοφόνων, που δεν διστάζει να θυσιάσει την υγεία και τις ζωές των πολιτών για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολιγαρχών αφεντικών της. Οι πολίτες όμως πια και οι υγειονομικοί τούς έχουν καταλάβει και δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν αυτό το έγκλημα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr