Ο γενέθλιος μήνας για το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει ξεκινήσει και μαζί του φέρνει την άνοιξη και συνεπώς αέρα ανανέωσης και αλλαγών στην καθημερινότητά μας.

Από αυτές τις αλλαγές δεν γλιτώνει κανείς, ωστόσο υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την εποχή του Κριού.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ η άνοιξη είναι η εποχή σου, γι’ αυτό… ανθίζεις τώρα κι εσύ. Η φωτιά που σιγόκαιγε μέσα σου καιρό θα βγει στην επιφάνεια και θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή εκείνη που έχεις όλες τις ευκαιρίες για να βελτιωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Τολμηρός είσαι, μαχητικός είσαι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, εκτός από τον κακό σου εαυτό

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα θα επηρεαστείς έντονα. Μιας και είσαι ο Νο 1 «σχεσάκιας» του ζωδιακού, τώρα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ανάγκη σου για σχέση και συντροφικότητα. Κι όχι μόνο!

Θα θέλεις να συνεργαστείς ή να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου, να ξοδέψεις χρόνο για να ακούσεις τα θέματά τους και να γεφυρώσεις τις διαφορές μεταξύ σας, έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό, που είναι… αδερφός σου και αυτόματα θα νιώσεις πιο ανανεωμένος, με περισσότερη διάθεση να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τολμώντας και δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα, ώστε να αυξήσεις τις εμπειρίες σου.

Έτσι κι αλλιώς, σύμφωνα με το astology.gr θα σου δώσει αρκετά κίνητρα για να το κάνεις, αλλά και την ευκαιρία να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων, με την λαμπερή σου παρουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Κριό να σε ενεργοποιεί, να σε γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία και ταυτόχρονα να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο αναζωογονημένος, η δημιουργικότητά σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως επίσης και ο ερωτισμός σου!

Οπότε, μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο να εισβάλλει ο έρωτας στη ζωή σου ή να σου έρθει η διάθεση να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο