Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πανσέληνος στο Ζυγό: Έντονες συγκινήσεις με δάκρυα χαράς ή λύπης

Πανσέληνος στο Ζυγό: Έντονες συγκινήσεις με δάκρυα χαράς ή λύπης

Η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σε βοηθήσει να ανασύρεις πολλά από τα δημιουργικά στοιχεία που ζουν μέσα σου

Ο Ήλιος και η Σελήνη συνταξιδεύουν με τον Χείρωνα στον Κριό κι οι συγκινήσεις περισσεύουν. Αγκαλιές που υπάρχουν αλλά και αγκαλιές που λείπουν σου φέρνουν δάκρυα χαράς ή λύπης μα σε κάθε περίπτωση λυτρωτικά.

Θα έχεις όμως και την ευκαιρία να ανατρέξεις στο παρελθόν αναζητώντας παρηγοριά για όσα σου στερεί το παρόν σου, μα επιδιώκοντας και μια δημιουργική αναβάπτιση στις πηγές σου.

Να ψηλαφίσεις τους μύθους και τους θρύλους που σε ακολουθούν και σε σφράγισαν πριν ακόμη γεννηθείς. Ποια αλήθεια κρύβουν;

Να βουτήξεις στην καταγωγή των πραγμάτων, στην αρχική αιτία τους. Είναι άραγε έτσι όπως σου έμαθαν;

Να απαλλαγείς από προκαταλήψεις ή πεποιθήσεις ξαναγράφοντας την Ιστορία.

Το ζωντανό παρελθόν σου, σύμφωνα με το astrology.gr ξεπηδά κι από το γενεαλογικό σου δένδρο.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σε βοηθήσει να ανασύρεις πολλά από τα δημιουργικά στοιχεία που ζουν εν υπνώσει μέσα σου και η απαρχή τους μπορεί βρίσκεται δύο-τρεις γενιές πίσω σου ή κι ακόμη περισσότερο. Ίσως αίφνης να διαπιστώσεις ότι έχεις ένα ταλέντο που κληρονόμησες από τον προπάππο ή την προγιαγιά σου.

Κι ακόμη να ανακαλύψεις αυτά που σε ενώνουν με μια ομάδα συνανθρώπων σου, τις ζωντανές παραδόσεις του τόπου σου, τις μνήμες του πολιτισμού σου.

Είναι όμως και το κλειδί για να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια, που να μην της λείπει τίποτα, να φτιάξεις το σπιτικό σου, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι.

Να μιμηθείς τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος, φτιάχνοντας μια φιλόξενη γωνιά, μια φωλιά για κάθε όνειρο σου. Στήνοντας καταλύματα, χωριά και πολιτείες που θα στεγάσουν τις ελπίδες σου για το αύριο, τα «κουτσούβελά» σου..

Κι όπως με την πάροδο του χρόνου τα σπίτια πλησιάζουν το ένα το άλλο και σχηματίζουν πολιτείες, έτσι τα όνειρα κι οι ελπίδες σου θα σμίξουν με του γείτονα σου κι ύστερα με κάποιου άλλου, μέχρι να γιγαντωθούν και να φτιάξουν την μεγάλη κοινωνία των οραμάτων σου και μια θάλασσα μακρύτερα τις αποικίες του πολιτισμού σου.

Έμαθες να είσαι περήφανος για το σπίτι σου, τον τόπο της καταγωγής σου την πατρίδα σου και πολλές φορές αντιμετωπίζεις με καχυποψία τους «ξένους».
Μα όταν ο Χείρωνας σου επιτέλους ενηλικιωθεί και πάψεις να φοβάσαι το διαφορετικό, τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι ανεξάρτητα από φυλή, φύλο ή καταγωγή, τελικά ανήκεις στην μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια, αφού μοιράζεσαι τον ίδιο πλανήτη με όλους αυτούς που σήμερα φαίνεται να σας χωρίζει μια πολιτισμική άβυσσος. Κι ύστερα θα δεις ότι η οικογένεια σου είναι ακόμη μεγαλύτερη, αγκαλιάζει ουρανούς κι αστέρια, γαλαξίες και σύμπαντα, τον ίδιο τον Θεό.

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024