Εκπρόσωποι του κλάδου και μέλη Σωματείων, τόσο από τον χώρο της ιδιοκτησίας όσο και από τους εργαζόμενους, ζητούν να ανοίξει άμεσα η εστίαση και αναψυχή

Kραυγή αγωνίας από εκατοντάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής και εργαζόμενους του στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, μετά τη νέα παράταση του lockdown για το νόμο.

Εκπρόσωποι του κλάδου και μέλη Σωματείων, τόσο από τον χώρο της ιδιοκτησίας όσο και από τους εργαζόμενους, ζητούν να ανοίξει άμεσα η εστίαση και αναψυχή, καθώς όπως επισημαίνουν, ο σχεδιασμός απέτυχε και σε καμία περίπτωση πλέον δεν μπορεί να υποστηρίζει κάποιος, ότι τα καταστήματα αυτά αποτελούν εστία υπέρ μετάδοσης του κοροναϊού.

Εκπρόσωποι τόσο από τον ΣΚΕΑΝΑ όσο και από τον υπό σύσταση νέο σύλλογο “Εστίαση Πάτρας” υποστηρίζουν, σύμφωνα με το patratimes, ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ενώ ζητούν μαζί με το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους, η πολιτεία να τους εξασφαλίσει τα κεφάλαια επανεκκίνησης των επιχειρήσεων τους.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” στον max fm ο κ. Ματθαιόπουλος, από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου “Εστίαση Πάτρας” υποστήριξε, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλά η διασφαλίσει ενός κεφαλαίου εκκίνησης, αλλά η δίκαιη κατανομή των ποσών προκειμένου να μην “πάρουν λίγοι πολλά, αλλά όλοι αυτό που τους αναλογεί…”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr