Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ανοίξτε τώρα την εστίαση» - Κραυγή απόγνωσης από επαγγελματίες

«Ανοίξτε τώρα την εστίαση» – Κραυγή απόγνωσης από επαγγελματίες

Εκπρόσωποι του κλάδου και μέλη Σωματείων, τόσο από τον χώρο της ιδιοκτησίας όσο και από τους εργαζόμενους, ζητούν να ανοίξει άμεσα η εστίαση και αναψυχή

Kραυγή αγωνίας από εκατοντάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής και εργαζόμενους του στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, μετά τη νέα παράταση του lockdown για το νόμο.

Εκπρόσωποι του κλάδου και μέλη Σωματείων, τόσο από τον χώρο της ιδιοκτησίας όσο και από τους εργαζόμενους, ζητούν να ανοίξει άμεσα η εστίαση και αναψυχή, καθώς όπως επισημαίνουν, ο σχεδιασμός απέτυχε και σε καμία περίπτωση πλέον δεν μπορεί να υποστηρίζει κάποιος, ότι τα καταστήματα αυτά αποτελούν εστία υπέρ μετάδοσης του κοροναϊού.

Εκπρόσωποι τόσο από τον ΣΚΕΑΝΑ όσο και από τον υπό σύσταση νέο σύλλογο “Εστίαση Πάτρας” υποστηρίζουν, σύμφωνα με το patratimes, ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ενώ ζητούν μαζί με το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους, η πολιτεία να τους εξασφαλίσει τα κεφάλαια επανεκκίνησης των επιχειρήσεων τους.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” στον max fm ο κ. Ματθαιόπουλος, από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου “Εστίαση Πάτρας” υποστήριξε, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλά η διασφαλίσει ενός κεφαλαίου εκκίνησης, αλλά η δίκαιη κατανομή των ποσών προκειμένου να μην “πάρουν λίγοι πολλά, αλλά όλοι αυτό που τους αναλογεί…”.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024