
Σπίτι με το MEGA: Απόψε η ξεχωριστή βραδιά με Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά
Ζευγάρι στη ζωή, οι δυο ερμηνευτές συναντώνται και στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε ένα λαμπερό ντουέτο με αγαπημένα τραγούδια
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, παρουσιάζει το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», σήμερα Σάββατο, στις 9:00 το βράδυ.
Ζευγάρι στη ζωή, οι δυο ερμηνευτές συναντώνται και στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε ένα λαμπερό ντουέτο με αγαπημένα τραγούδια.
Ειδικότερα, Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21:00, υποδέχεται το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.
25 χρόνια μετά την αξέχαστη πρόταση γάμου στον αέρα του MEGA που άφησε εποχή, η Καίτη και ο Διονύσης συναντιούνται στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξιδεύουν μουσικά.
Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει ξεδιπλώνεται μπροστά στην κάμερα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 30 ετών, που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει.
Μαζί τους θα είναι οι Alcatrash, ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών που θα μας ξεσηκώσει. Ακόμα, στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του.
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια






