Με τον Τζουμούρ ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Miami Open
Κόντρα στον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμούρ (Νο 128), θα ξεκινήσει αύριο (27/03) τις υποχρεώσεις του στο Miami Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
O Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται αύριο (27/03) στη μάχη του Miami Open, ξεκινώντας από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον 28χρονο Βόσνιο, Νταμίρ Τζουμούρ (Νο 128), ο οποίος πέρασε το εμπόδιο του Κέβιν Άντερσον με 7-6(6), 7-5.
Θα είναι η πέμπτη φορά που οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Ελληνα πρωταθλητή να έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη.
Ο Τζουμούρ επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη το 2017, στο Παρίσι το 2018 και στο Ρότερνταμ το 2019, ενώ ο Τσιτσιπάς κέρδισε στο Rogers Cup το 2018. Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε στο Miami Open ο 19χρονος Λορέντζο Μουζέτι, νικώντας 6-4, 6-4 τον Αμερικανό Μίκαελ Μο. Στον 2ο γύρο, θα αγωνιστεί με τον Μπενουά Περ.
- «Παρακολουθεί την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν ο Άρης Betsson» (pic)
- Χιμένεθ: «Μας συγκλόνισε το δυστύχημα, πρέπει όμως να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι»
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Μπισουμά της Τότεναμ (vids)
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- «Υπάρχουν αμφιβολίες για Αταμάν και Παναθηναϊκό»
- Κληρώνει για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα play offs του Europa League – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι
- «Είσαι μάγος, θυμίζεις Μέσι» – Ο Καρέτσας με νέα γκολάρα «καθάρισε» για την Γκενκ (pic, vid)
- Πότε είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις μεταγραφές της Euroleague – Ποια ονόματα ακούγονται…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 30.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442