Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους : Η ειδική ρήτρα που «απελευθερώνει» τον Ρονάλντο

Γιουβέντους : Η ειδική ρήτρα που «απελευθερώνει» τον Ρονάλντο

Η Γιουβέντους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν συμφωνήσει πριν τρία χρόνια για έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους που του επιτρέπει να φύγει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας και να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε 16 τίτλους. Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής «Marketing Registrado», εάν ένας σύλλογος προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορούσε να τον αποκτήσει.

Μία κίνηση που θα βοηθούσε οικονομικά τη Γιουβέντους, αφού, εκτός από τα 25 εκατ. ευρώ που θα έβαζε στο ταμείο της, θα γλύτωνε τα 30 εκατ. ευρώ που προβλέπει ως ετήσιες αποδοχές το συμβόλαιο του 36χρονου Πορτογάλου διεθνή επιθετικού. Επίσης, η ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ζοάο Παίζ, κάτοχος ενός ζευγαριού παπουτσιών του Ρονάλντο, το οποίο του έδωσε η μητέρα του Κριστιάνο, αποφάσισε να το δημοπρατήσει, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Πρόκειται για παπούτσια που φέρουν τα αρχικά «CR» και στις δύο πλευρές και τα οποία χρησιμοποίησε ο «CR7», όταν ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας 20 γκολ. «Το κάνω αυτό, επειδή ζω στο σπίτι των γονιών μου, με τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου. Περνάμε μερικές δυσκολίες αυτή τη στιγμή, ειδικά λόγω της πανδημίας που βιώνουμε» λέει ο Ζοάο Παίζ σε ένα βίντεο που ο οίκος δημοπρασιών LeiloSeabra ανέβασε στην ιστοσελίδα του.

Η τιμή εκκίνησης ήταν 15.000 ευρώ, αν και ο Ζοάο πίστευε ότι θα μπορούσε να λάβει έως και 100.000 ευρώ, κάτι που δεν συνέβη. Από τον οίκο δημοπρασιών διαβεβαίωσαν ότι τους επόμενους μήνες θα δημοπρατηθούν ξανά, αναζητώντας αγοραστή.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024