Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Νέντοβιτς – Πότε θα παίξει

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Νέντοβιτς – Πότε θα παίξει

Έπειτα από δύο εβδομάδες παραμονής στη Σερβία ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στην Ελλάδδα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρισκόταν στη Σερβία για δύο εβδομάδες, με σκοπό να τα καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και πλέον επιστρέφει στην Αθήνα.

Έτσι, οι άνθρωποι των «πράσινων« αναμένουν και την επιστροφή του Σέρβου γκαρντ στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο όπως όλα δείχνουν θα γίνει άμεσα.

Ο Νέντοβις τραυματίστηκε στις 03/02, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες εκτός παρκέ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί στη «διαβολοβδομάδα» στην οποία το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια και την Αρμάνι.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα και η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, έπειτα από την «βαριά» ήττα από την Εφές με 86-66, με την αρμάδα του Κάτας να έχει άμεσα την επόμενη υποχρέωσή της, καθώς το Σάββατο (27/03, 20:00) αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024