
Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ιερώνυμος στο Μαξίμου
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος συζήτησαν για την εξέλιξη της πανδημίας και την υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας και η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της, σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου.
Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την πίεση στο σύστημα Υγείας, που έχουν ως αποτέλεσμα να παρατείνονται περιοριστικά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει προχωρήσει στην άρση τους.
Στο πλαίσιο αυτό συζηθήκε η παραπέρα όροι λειτουργίας των ναών με επίκεντρο το τι θα γίνει το Πάσχα, καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε έξαρση.
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
- Χανταϊός: Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο
- ΗΠΑ: Αίτημα στον Ρούμπιο να δώσει στοιχεία για τα πυρηνικά του Ισραήλ – Επιστολή 30 Δημοκρατικών βουλευτών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό
- Πάπας Λέων: Ας μου κάνουν κριτική χρησιμοποιώντας την αλήθεια
- Σακελλαρίδης: Θεσμική εκτροπή οι χειρισμοί Τζαβέλλα στο σκάνδαλο των υποκλοπών