Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κομάντο Τάσος Ποτσέπης «ρεμιξάρει» τον εθνικό ύμνο και διαλύει τα ελληνικά ίντερνετς

Ο κομάντο Τάσος Ποτσέπης «ρεμιξάρει» τον εθνικό ύμνο και διαλύει τα ελληνικά ίντερνετς

Η αγαπημένη γιορτή του Τάσου Ποτσέπη είναι ξεκάθαρα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Την αδυναμία που έχει ο Τάσος Ποτσέπης a.k.a «Αγάπη Μόνο» για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις την γνωρίζουμε.

Πριν λίγο καιρό άλλωστε viral είχε γίνει η είδηση ότι ο κ. Αναστάσιος Ποτσέπης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή, προσλήφθηκε συνοριοφύλακας στη Χίο.

Η «είδηση» τότε,  είχε ξεκινήσει μετά από ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας γρήγορα γκρέμισε τη χαρά του Τάσου Ποτσέπη, αποδεικνύοντας ουσιαστικά ότι η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Ο κομάντο Ποτσέπης λοιπόν ανήμερα της αγαπημένης του γιορτής (της 25ης Μαρτίου ντε) δεν θα μπορούσε να μην εκφραστεί με περηφάνια για την χώρα του και μέσω social media.

Στην αρχή δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατά την ελληνική σημαία στα χέρια του, ενώ συνοδεύει την γαλανόλευκη ανάρτηση του γράφοντας ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΝΤΑ, τα παρακάτω:

«ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΧΗΜΟΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .

Ο ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΠΕΙΣΜΑ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝΤΟΧΗ & ΤΟΛΜΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΑΜΕ & ΕΧΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ & ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ & ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΡΩΝ.

ΖΗΤΩ Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ

Φυσικά ο κομάντο Τάσος Ποτσέπης δεν μένει σε μία απλή φωτογραφία αλλά ποστάρει στο Instagram ΚΑΙ βίντεο στο οποίο σκασμένος από περηφάνια απαγγέλει τον εθνικό ύμνο με το δικό του απαράμιλλο στυλ…

Το βίντεο συνοδεύεται φυσικά επίσης από την απαραίτητη λεζάντα ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ:

«25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ. 200 ΙΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ 1821.

ΕΧΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

ΖΗΤΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ»

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024