Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρον Στόουν : Η κουλτούρα της ακύρωσης είναι το «πιο ανόητο πράγμα που έχω δει ποτέ»

Σάρον Στόουν : Η κουλτούρα της ακύρωσης είναι το «πιο ανόητο πράγμα που έχω δει ποτέ»

«Oι άνθρωποι έχουν κάνει πολύ περισσότερες από μία προτάσεις», είπε η ηθοποιός για την κουλτούρα της ακύρωσης ατόμων, που συμβαίνει όταν χρησιμοποιούνται «αμφιλεγόμενες» εκφράσεις εκ μέρους τους

Η Σάρον Στόουν δε συγκρατεί τις σκέψεις της για την cancel culture» ή αλλιώς κουλτούρα ακύρωσης. Την Πέμπτη, η 63χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της εκπομπής Just Jenny του SiriusXM όπου είπε αυτά που νιώθει για το αμφιλεγόμενο θέμα και γιατί πιστεύει ότι μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό.

Ενάντια στην κουλτούρα της ακύρωσης

«Νομίζω ότι η κουλτούρα της ακύρωσης είναι το πιο ανόητο πράγμα που έχω δει ποτέ να συμβαίνει», είπε στον οικοδέσποινα Jenny Hutt.

«Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που φαίνονται προσβλητικά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να μάθουν και να μεγαλώσουν και να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον».

Το αστέρι Basic Instinct – του οποίου το νέο βιβλίο, The Beauty of Living Twice, κυκλοφόρησε στις 30 Μαρτίου – σημείωσε ότι οι άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιούν τις διαφορετικές εμπειρίες τους ως τρόπο να μάθουν καλύτερα ο ένας για τον άλλον.

«Όλοι προέρχονται από διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικούς πολιτισμούς, διαφορετικά υπόβαθρα, διαφορετικά πράγματα γενικά και είχαμε διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετικά τραύματα, διαφορετικές αναφορές, διαφορετικούς γονείς, διαφορετικά θρησκευτικά υπόβαθρα, διαφορετικά τα πάντα», εξήγησε.

Η Σάρον πρόσθεσε ότι οι άλλοι θα πρέπει «να δίνεται στους ανθρώπους η ευκαιρία να συζητήσουν τα πράγματα προτού να «εξαλείφεται» ολόκληρο το πρόσωπό τους για μια δήλωση ή ένα σχόλιο ή μια παρανόηση».

«Ας σταματήσουν κάποιοι να είναι είσαι τόσο μικρόι. Οι άνθρωποι έχουν κάνει πολύ περισσότερα από μία προτάση», συνέχισε, προτρέποντας τους άλλους να «μεγαλώσουν» και «να αναπτύξουν κάποια ενσυναίσθηση».

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024