Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθεώνει την επίθεση του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά

Αποθεώνει την επίθεση του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στο RMC και στάθηκε στις 31 ασίστ που έχει βγάλει με την ερυθρόλευκη φανέλα - «Στη Μαρσέιγ με τον Ζινιάκ δεν μπορούσα να δώσω τόσες ασίστ» ανέφερε μεταξύ άλλων

Είναι ο… Mr assist του Ολυμπιακού. Ο λόγος φυσικά για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος βάζει πάνω από όλα το καλό της ομάδας και κάνει χαρούμενους τους συμπαίκτες του με τις πάσες του.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ σε 70 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχει 31 ασίστ. Μια ασίστ σχεδόν ανά δύο αγώνες για τον έμπειρο άσο, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα τους Πειραιώτες τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι. Μόνο στην Μαρσέιγ είχε περισσότερες ασίστ (58), αλλά σε 330 ματς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στο RMC στάθηκε στις 31 ασίστ που έχει δώσει μέχρι τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έκανε την ανάλογη σύγκριση με τα νούμερα που είχε στην Μαρσέιγ. «Στη Μαρσέιγ με τον Ζινιάκ δεν μπορούσα να δώσω τόσες ασίστ όσες τώρα με τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών.

Ο έμπειρος άσος στην καριέρα του έχει βγάλει συνολικά 144 ασίστ. Μόνο στη Μαρσέιγ είχε δώσει περισσότερες τελικές πάσες από ότι στον Ολυμπιακό, αλλά σε περισσότερα παιχνίδια. Στη Φενέρ είχε 24 ασίστ σε 71 παιχνίδια, στην Ντιναμό Μόσχας 17 σε 40 ματς και στην Λυόν 14 σε 76 αγώνες.

Ο 36χρονος έχει «κουμπώσει» με τους Ελ Αραμπί και Χασάν και η επίθεση του Ολυμπιακού λειτουργεί υποδειγματικά, οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά σε τίτλους και μεγάλες διακρίσεις.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024