Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μεγάλα φαβορί για ΜasterChef και Survivor

Τα μεγάλα φαβορί για ΜasterChef και Survivor

Oι παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει με τις επιδόσεις και την προσωπικότητα τους σε MasterChef ΚΑΙ Survivor

Μπορεί οι εξελίξεις και οι ανατροπές που θα’ ρθουν σε MasterChef και Survivor να είναι ακόμα πολλές, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πώς ήδη οι δυναμικές έχουν διαμορφωθεί και συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν τόσο με τις επιδόσεις τους όσο και με τον χαρακτήρα τους στα ριάλιτι.

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που ξεχωρίζουν και «αποθεώνονται» από τους τηλεθεατές;

MasterChef

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Η Μαργαρίτα έρχεται στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.
Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5.

Παύλος Χάππιλος

Ο Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική.

Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του.

Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.

Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό και ακόμα κι αν η εξίσωση του MasterChef 5 παραμένει άγνωστη, ελπίζει το πείραμα να πετύχει.

Survivor

Παύλος Γαλακτερός

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, ο οποίος του έχει μεγάλη αδυναμία – τον Παύλο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Τέτα Λεονταρίδου.

Ο Παύλος συμμετείχε στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι», την οποία παρουσίασε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο στον ΣΚΑΪ. Ο 24χρονος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ σαν τον πατέρα του και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us».

Ηλίας Μπόγδανος

Ο frontman της pop – rock μπάντας, INCO, είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του! Πιο πολύ από όλα θα του λείψουν η κοπέλα του, η γονείς του και οι φίλοι του.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάζεται να «πέσει» στα αγωνίσματα με μία μόνο σκέψη… «GO EVERYWHERE, DO EVERYTHING».

Γιώργος Κορόμι

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024