Οι κριτές του MasterChef δοκίμασαν ένα πιάτο που δεν τους άρεσε καθόλου, κυρίως στον Σωτήρη Κοντιζά

Ένα υπέροχο γλυκό άφησε πικρή γεύση στον Αντώνη Μητρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε αλλά και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του MasterChef οι οποίοι ένιωσαν έντονα συναισθήματα λύπης, για αυτή την εξέλιξη.

Η νέα πολύ απαιτητική ομαδική δοκιμασία στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3) του MasterChef είχε  πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τζαμαλή, που ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της επιτυχίας του.

Με ισχυρά δικαιώματα ανακατάταξης, όρισε τις τέσσερις νέες ομάδες και έφερε τα πράγματα εκεί που πίστευε ότι πρέπει να βρίσκονται. Ως θριαμβευτής, απόλαυσε το δημιούργημά του από τον εξώστη καθώς δεν θα μαγείρευε.

Τα πράγματα ήταν ολοφάνερα και το αποτέλεσμα στα πιάτα των διαγωνιζόμενων ίσως φαινομενικά να μην ήταν αυτό, που απαιτούσε το ζητούμενο της σημερινής ομαδικής δοκιμασίας.

Κάτι τέτοιο συνέβη και για μία από τις ομάδες, τους μπλε που έδωσαν στους κριτές να δοκιμάσουν ένα πιάτο που δεν άρεσε καθόλου, κυρίως στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος λίγο αφότου το δοκίμασε, είπε στους υπόλοιπους δύο Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο:

«Είναι ό,τι χειρότερο έχω φάει φέτος στο παιχνίδι».

Επρόκειτο για το ορεκτικό της μπλε ομάδας, δηλαδή της Μαρίνας, της Κωνσταντίνας και του Παύλου, ένα σούσι με κολοκύθα κομφί και ρυζόγαλο που όμως δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν από τους κριτές αλλά κυρίως στον Σωτήρη Κοντιζά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr