MasterChef: O Παναγιώτης φέρνει τα πάνω κάτω – Πλεονεκτήματα «φωτιά»
Ο Παναγιώτης έφερε για ακόμα μία φορά τα πάνω κάτω στην κουζίνα του MasterChef
Ο Παναγιώτης έφερε για ακόμα μία φορά τα πάνω κάτω στην κουζίνα του MasterChef, μια ημέρα αφότου με την κάρτα ασυλίας έβγαλε τον Παύλο από την δύσκολη θέση της μαγειρικής για την παραμονή στο σπίτι.
Ο Παύλος επρόκειτο να μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης για πρώτη φορά στο MasterChef, ωστόσο μετά την επιλογή του συμπαίκτη του παρέμεινε ασφαλής και έτσι από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Αλέξανδρος.
Τέλος «κόκκινοι» και «μπλε»
Στην έκτη λοιπόν ομαδική, οι κριτές του MasterChef 5 ζήτησαν από όλους τους παίκτες να βγάλουν τις ποδιές τους, διαλύοντας ουσιαστικά την κόκκινη και την μπλε ομάδα.
Στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στον Παναγιώτη πως δεν θα μαγειρέψει στη σημερινή δοκιμασία, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει δύο ομάδες από το μηδέν.
«Κάποια άτομα ίσως να μην άξιζε να υπάρχουν στην μπλε ομάδα» είπε ο Παναγιώτης με μια παγωμάρα να απλώνεται στο στούντιο του MasterChef .
Ο μάγειρας μίλησε για τον Στέφανο, ο οποίος όπως είπε λέει πολλά ψέματα και αυτό ήταν κάτι που το είχαν αντιληφθεί από πολύ νωρίς. Όσο για τη Μαρία, δήλωσε πως είναι «καλύτερα να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί.
Τέσσερις νέες ομάδες
Τελικά, αποκαλύφθηκε πως ο διαγωνιζόμενος θα είχε τη δυνατότητα να φτιάξει τέσσερις ομάδες των τριών ατόμων για την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.
Το τρίτο πλεονέκτημα του Παναγιώτη ήταν να ορίσει το βασικό υλικό για κάθε μια από τις τέσσερις ομάδες.
Ο Παναγιώτης επέλεξε να τοποθετήσεις του παίκτες που δεν θέλει στο παιχνίδι στην κόκκινη ομάδα, ενώ μοίρασε τους υπόλοιπους στην κίτρινη, την μπλε και την πράσινη αντίστοιχα.
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442