Ο Παναγιώτης έφερε για ακόμα μία φορά τα πάνω κάτω στην κουζίνα του MasterChef

Ο Παναγιώτης έφερε για ακόμα μία φορά τα πάνω κάτω στην κουζίνα του MasterChef, μια ημέρα αφότου με την κάρτα ασυλίας έβγαλε τον Παύλο από την δύσκολη θέση της μαγειρικής για την παραμονή στο σπίτι.

Ο Παύλος επρόκειτο να μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης για πρώτη φορά στο MasterChef, ωστόσο μετά την επιλογή του συμπαίκτη του παρέμεινε ασφαλής και έτσι από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Αλέξανδρος.

Τέλος «κόκκινοι» και «μπλε»

Στην έκτη λοιπόν ομαδική, οι κριτές του MasterChef 5 ζήτησαν από όλους τους παίκτες να βγάλουν τις ποδιές τους, διαλύοντας ουσιαστικά την κόκκινη και την μπλε ομάδα.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στον Παναγιώτη πως δεν θα μαγειρέψει στη σημερινή δοκιμασία, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει δύο ομάδες από το μηδέν.

«Κάποια άτομα ίσως να μην άξιζε να υπάρχουν στην μπλε ομάδα» είπε ο Παναγιώτης με μια παγωμάρα να απλώνεται στο στούντιο του MasterChef .

Ο μάγειρας μίλησε για τον Στέφανο, ο οποίος όπως είπε λέει πολλά ψέματα και αυτό ήταν κάτι που το είχαν αντιληφθεί από πολύ νωρίς. Όσο για τη Μαρία, δήλωσε πως είναι «καλύτερα να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί.

Τέσσερις νέες ομάδες

Τελικά, αποκαλύφθηκε πως ο διαγωνιζόμενος θα είχε τη δυνατότητα να φτιάξει τέσσερις ομάδες των τριών ατόμων για την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

Το τρίτο πλεονέκτημα του Παναγιώτη ήταν να ορίσει το βασικό υλικό για κάθε μια από τις τέσσερις ομάδες.

Ο Παναγιώτης επέλεξε να τοποθετήσεις του παίκτες που δεν θέλει στο παιχνίδι στην κόκκινη ομάδα, ενώ μοίρασε τους υπόλοιπους στην κίτρινη, την μπλε και την πράσινη αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=VgfYj6BOXns

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr