Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουρούσης - Καμπουρέλη: Από τον πλουσιοπάροχο βίο με πισίνες και πανάκριβα αυτοκίνητα, στις κατηγορίες για το ριφιφί σε θυρίδες

Γκουρούσης – Καμπουρέλη: Από τον πλουσιοπάροχο βίο με πισίνες και πανάκριβα αυτοκίνητα, στις κατηγορίες για το ριφιφί σε θυρίδες

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί στις θυρίδες του υποκαταστήματος της τράπεζας του Ψυχικού με λεία περίπου 4 εκατ. ευρώ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε εχθές, Τετάρτη, το μεσημέρι η σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί στις θυρίδες του υποκαταστήματος της τράπεζας του Ψυχικού με λεία περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του και γνωστή επιχειρηματίας, Τέτα Καμπουρέλη, η οποία αν και συγκλονισμένη τονίζει συνεχώς πόσο πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της».

Η κ. Καμπουρέλη, μέσω του MEGA, ζήτησε λίγο χρόνο να ηρεμήσει ενώ κατήγγειλε ότι δεν την αφήνουν να δει τον άντρα της. «Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων να προστατεύσω τα παιδιά μου» εξηγεί.

Η γκλάμορους ζωή του ζεύγους Γκουρούση – Καμπουρέλη

Ο τρόπος ζωής που ακολουθούσε το ζευγάρι ήταν τέτοιος που δεν άφηνε αμφιβολίες στον κοινωνικό τους περίγυρο για την πολύ καλή οικονομική τους κατάσταση, κάτι που αποτυπωνόταν μέσα από τα ανοιχτά προφίλ της Τέτας Καμπουρέλη σε Facebook και Instagram και τις δημοσιοποιημένες σε κοινή θέα φωτογραφίες τους.

Από πληρωμένες καταχωρήσεις σε lifestyle περιοδικά, εμφανίσεις με πανάκριβα αυτοκίνητα μάρκας Porsche, δημόσιες εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες υπό την λάμψη των φωτογραφικών φλας, εκπαίδευση και συμμετοχή σε αγώνες σκοποβολής με αληθινά όπλα και πυρά, σύμφωνα πάντα με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζε η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από το «ξάφρισμα» των τεσσάρων θυρίδων.


Ο σεσημασμένος, σύμφωνα με την Αστυνομία, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη είχε πάντοτε στο μυαλό του ένα πράγμα: Το χρήμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, ξεκίνησε από την χαρτοπαικτική λέσχη που είχε ανοίξει ένα φεγγάρι στην Καισαριανή και αναγκάστηκε να την κλείσει άρον – άρον έπειτα από διάφορα τρεχάματα που αντιμετώπισε, μέχρι τον παιδότοπο και το νυχάδικο που άνοιξε με την σύζυγο του στο Ψυχικό, την σχολή χορού, το εμπόριο προϊόντων αισθητικής και τις θεατρικές παραγωγές.

Κι αν τελικά αληθεύει η πληροφορία ότι ανάμεσα στους κατόχους των τραπεζικών θυρίδων που έχασαν τα λεφτά τους, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα μίας τουλάχιστον πελάτισσας που είχε στο νυχάδικο της η Τέτας Καμπουρέλη, το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την τράπεζα, τότε η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, παράλληλα με την επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση στην Βουλιαγμένη, την ώρα που πήγαινε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο νυχάδικο της συζύγου του, ψάχνοντας προφανώς για τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά και για στοιχεία που θα μπορούσαν να δέσουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Πανικόβλητες οι γυναίκες υπάλληλοι του καταστήματος είδαν να μπουκάρουν 7 άτομα και να το κάνουν άνω κάτω ψάχνοντας τα πάντα. Από την ατζέντα με τα ραντεβού μέχρι τα ντουλάπια και οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κρυψώνα.

Σοκαρισμένη η Τέτα Καμπουρέλη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Βασίλη Γκουρούση, Τέτα Καμπουρέλη, ζήτησε από τις υπαλλήλους της, να κλείσουν τα αυτιά τους και να την στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, διότι, όπως τους είπε, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του άντρα της, μίλησε στο MEGA και επισήμανε ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός είναι αθώος.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, προσθέτοντας:

«Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με την αισθητικό, αστυνομικοί έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το σπίτι της όσο και το κατάστημά της, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχει βρεθεί καθόλου στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία» συμπλήρωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου.

Η πρώτη απάντηση του 58χρονου

Στην πρώτη αντίδρασή του, μέσω του δικηγόρου του, ο 58χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασίλης Σερεμέτης, μίλησε στο MEGA και αναφέρθηκε στα εν λόγω ευρήματα Αρχών, διευκρινίζοντας ότι «οι συγκεκριμένες θυρίδες δεν είναι οι κλασικές, μικρές με το συρόμενο σιδερένιο. Είναι σαν περίπου στο μέγεθος ενός φούρνου μικροκυμάτων, οι οποίες δεν έχουν συρτάρια είναι σα να ανοίγουμε ένα χρηματοκιβώτιο. Άρα σε αυτές υπάρχει πράγματι μέσα ένα κουτί όπου βάζει ο καθένας τα αντικείμενα του μέχρι και τις 23 του μηνός όπου προσήλθε ο κατηγορούμενος δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο αποδεικτικό που να τον εμπλέκει στην υπόθεση αυτή».

Πώς βρέθηκε το DNA στις εν λόγω θυρίδες;

Στο ερώτημα πως γίνεται να έχει βρεθεί DNA ενός ανθρώπου στη στην κλειδωμένη θυρίδα κάποιου άλλου, τόνισε πως «δεν έχουμε DNA μόνο του κατηγορουμένου, έχουμε ένα μείγμα γενετικού υλικού».

Όπως εξήγησε δηλαδή ήταν πολλά γενετικά υλικά μαζί. «Είναι σίγουρα της ιδιοκτήτριας, του κατηγορούμενου, και υπάρχει και γενετικό υλικό τρίτου ατόμου αγνώστου το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί. Αυτό το μείγμα έχει βρεθεί στο εσωτερικό ενός πλαστικού κουτιού, όπου τώρα ξεκινούν τα ερωτήματα, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στα πειστήρια της αστυνομίας».

Παράλληλα εξήγησε πως ο κατηγορούμενος είχε πρόσβαση στο δωμάτιο με τις θυρίδες και ειδικά η θυρίδα που είχε παραβιαστεί βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπέζι, όπου κάθονται οι μισθωτές. «Είναι πολύ πιθανό να μεταφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο DNA. Είναι μια εκδοχή η οποία πιστεύουμε ότι με τις ενέργειες οι οποίες θα ακολουθήσουν και από τους ειδικούς θα επιβιώσουν τον ισχυρισμό» είπε χαρακτηριστικά.

«Ουδέποτε έχει ανοίξει στη θυρίδα, υποθέτει -αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και με ευρήματα τα οποία θα επιδιώξουμε να υπάρξουν και να εισφερθούν στην δικογραφία- ότι με κάποιον τρόπο μεταφέρθηκε το DNA. Είναι πολύ εύλογο από τη στιγμή που και ο ίδιος βρίσκεται νομίμως στο χώρο και κάθεται στο τραπέζι για να δει τα πράγματά του, να έχει μεταφερθεί γενετικό υλικό».

«Δεν έχει βρεθεί ιδρώτας»

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως «ως προς το γενετικό υλικό, γιατί ακούγεται συνέχεια τελευταίες δύο μέρες ότι πρόκειται για ιδρώτα, αυτό είναι εσφαλμένο. Θα σας πω και οι ειδικοί ότι δεν μπορεί ο γενετιστής, ο ειδικός πραγματογνώμονας να πει εάν ένα γενετικό υλικό είναι από ιδρώτα».

«Εμείς ως συνήγοροι υπεράσπισης αύριο θα υποβάλουμε σειρά αιτημάτων προς τον κύριο ανακριτή προκειμένου οι ανακριτικές ενέργειες που είμαστε πεπεισμένοι ότι αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους ισχυρισμούς μας» υπογράμμισε.

Γνώριζε ο κατηγορούμενος την ιδιοκτήτρια της θυρίδας;

Παράλληλα, εξήγησε «η μία εκ των τεσσάρων ιδιοκτητριών στη θυρίδα της οποίας βρέθηκε γενετικό υλικό, στην κατάθεσή της η ίδια είχε πει ότι πριν τρία χρόνια, ήταν πελάτισσα της συζύγου του. Ότι τον γνωρίζει από εκείνη την δραστηριότητα».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024