Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς : «Μόνο τότε θα απαντήσει ο Ολυμπιακός»

Καραπαπάς : «Μόνο τότε θα απαντήσει ο Ολυμπιακός»

Η θέση των Ερυθρόλευκων στην κουβέντα για τα τηλεοπτικά της νέας περιόδου

Μια ανοιχτή υπόθεση: Η περίπτωση διατήρησης της «κεντρικής διαχείρισης» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δεύτερη: Ένα σενάριο που τροφοδοτείται από την περασμένη εβδομάδα και θέλει την Cosmote Tv να επιχειρεί για πρώτη φορά να πάρει εκείνη τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Διευθύνσεις και ονόματα; Προφανώς όχι. Εξ ου και η θέση του Ολυμπιακού, όπως εκφράστηκε προ ολίγου από τον Κώστα Καραπαπά. Ο αντιπρόεδρος των νταμπλούχων, τοποθετήθηκε στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. Στη συνεδρίαση που γίνεται αποκλειστικά για τα «τηλεοπτικά». Και η θέση του, αν μη τι άλλο δείχνει τον υπεύθυνο τρόπο σκέψης των Ερυθρόλευκων, από αυτή την σοβαρή υπόθεση.

«Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται ότι θα ακούσει την όποια πρόταση υπάρξει απο πάροχο ή όποια άλλη πρόταση γίνει απο μέλος του συνεταιρισμού αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα δεσμευτεί ότι συναινεί σε κάτι που δεν έχει μορφή» εξήγησε.

«Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να μας παίρνουν σοβαρά και οι μελλοντικοί χορηγοί της Λίγκας πρέπει να μιλάμε με στοιχεία και δεδομένα. Τηλεοπτική διαχείριση κοινή με «αυτό» το ποσό, από «αυτόν» τον πάροχο, με «αυτή» τη διάρκεια και με «αυτά» τα κριτήρια διανομής στις ομάδες» πρόσθεσε ο Κώστας Καραπαπάς. Για να καταλήξει: Όταν υπάρχουν αυτοί οι όροι τότε ο Ολυμπιακός θα απαντήσει.»

Ο αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων πήρε θέση και για μια ακόμη πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι: Αυτή του Γιάννη Αλαφούζου για την δημιουργία της Super League TV. «Υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέλους του συνεταιρισμού για δημιουργία SuperLeague TV. Κι αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση και προετοιμασία αρχικά για να παρουσιαστεί σαν σενάριο στον συνεταιρισμό και μετά να πάρουμε θέση. Διότι το να παράξουμε τηλεοπτικό προϊόν σημαίνει άλλες διαδικασίες, κόστος παραγωγής κλπ».

Και επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις του: «Πρέπει να δούμε όλα αυτά τα θέματα και να προετοιμαστούμε. Προτείνουμε τη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας για τα τηλεοπτικά, το θέμα είναι τεράστιο για όλους και δεν γίνεται να πέφτει στους ώμους του εκάστοτε Προέδρου της Λίγκας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024