Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσίπρας : Δεν είμαστε γενικά υπέρ των διαδηλώσεων - Δεν είναι στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Τσίπρας : Δεν είμαστε γενικά υπέρ των διαδηλώσεων – Δεν είναι στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Μια δήλωση που θα συζητηθεί και σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά σε κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα.

Μια δήλωση που θα συζητηθεί και σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά σε κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα.

Η γραμμή μας δεν είναι να κάνουμε διαδηλώσεις

«Δεν είμαστε γενικά υπέρ των διαδηλώσεων, αναγνωρίζω όμως, μία επιτυχία της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο» είπε μιλώντας στον «Θέμα 104,6».

«Το αποτύπωμα στη διασπορά του ιού στους σταθμούς του μετρό, είναι πολλαπλάσιο από όλες τις διαδηλώσεις μαζί» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι αυτό που κατάφερε να περάσει η κυβέρνηση, είναι περίπου το ίδιο πράγμα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσον αφορά το αποτύπωμα που έχουν στην διασπορά της COVID 19.

Όπως σημείωσε ο ίδιος ο Γιώργος Τσίπρας πως παρότι δεν είναι γιατρός, εάν ληφθεί υπόψιν ένα πρωινό στους σταθμούς του μετρό, το αποτύπωμα στη διασπορά θα είναι πολλαπλάσιο από όλες μαζί τις διαδηλώσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες.

Η πολιτική μας και η γραμμή μας γενικά, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να κάνουμε διαδηλώσεις, ανέφερε απαντώντας για τις 360 διαδηλώσεις που χρεώνει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.

Ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη δήλωση κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία διαχωρίζεται ανοιχτά η θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις διαδηλώσεις, κάτι που μέχρι σήμερα γινόταν προσπάθεια από την Κουμουνδούρου να αποφεύγεται, τουλάχιστον με αυτού του είδους τις ρητές διατυπώσεις.

Κοροϊδία για το Ελληνικό

Σε ερώτηση για την εξέλιξη της ομόφωνης ψήφισης για το Ελληνικό εν μέσω καυγά στη βουλή, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έθεσε πολλά θέματα, όπως χαρακτηριστικά είπε, ανάμεσα τους το θέμα της Πειραιώς, το θέμα της Cisco, αλλά και το θέμα του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα, για το θέμα του Ελληνικού, -στο οποίο σημειωτέον ότι ο Νίκος Φίλης διαχώρισε τη θέση του από την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ- ο κ. Τσίπρας είπε πως έχουμε ακούσει πάρα πολλά και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρησε την επένδυση. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε και χρειάζεται, πρόσθεσε, να αντιλαμβάνεται ο κόσμος την κοροϊδία που υπάρχει.

Για το θέμα της Cisco, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν ανέβηκε στη διαύγεια και το μεγαλύτερο ζήτημα, κατά τον ίδιο, είναι ότι δίνονται προσωπικά δεδομένα σε μία εταιρεία ενώ παράλληλα επί ένα χρόνο υπάρχουν ισχυρισμοί για δωρεάν συνεισφορά και προκύπτει πρόσφατα σύμβαση 2 εκατομμυρίων, καθώς είπε πως υπήρχε δυνατότητα χρήσης δομών που προϋπήρχαν, φέρνοντας ως παράδειγμα πως και σε άλλες χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχει συνεργασία με το δημόσιο για τέτοιου είδους διαχειρίσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024