Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Υπάρχει ερωτικό τρίγωνο; - Τι αποκάλυψε ο Ατζούν

Survivor : Υπάρχει ερωτικό τρίγωνο; – Τι αποκάλυψε ο Ατζούν

Τι συμβαίνει τελικά με Μαριαλένα, Σάκη και…Λιβάνη.

Ένα ατύχημα στο Survivor έγινε αφορμή για να έρθουν πολλά συναισθήματα στη επιφάνεια. Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού μάλιστα «έδωσε» τους παίκτες αποκαλύπτοντας το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί.

Το ατύχημα του Σάκη Κατσούλη στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor φαίνεται πως τον έφερε πιο κοντά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στο πρόσφατο παρελθόν, πριν μπουν στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Κατσούλης της ζήτησε να αλλάξει θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και να κοιμηθεί δίπλα του, ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει αν χρειαστεί κάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Ρουμελιώτη δέχθηκε να τον βοηθήσει τονίζοντας την ανθρώπινη διάσταση της κατάστασης: «Όπως κι εγώ, αν χτύπα ξύλο Παναγίτσα μου χτυπούσα, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ζητούσα τη βοήθειά του».

Ωστόσο το περιστατικό συζητήθηκε καθώς η παίκτρια διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη ο οποίος την περιμένει πίσω στην Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», Λιβάνης και Μαριαλένα γνώριζαν πως στον Άγιο Δομίνικο θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το πρώην αγόρι της, πολύ πριν μπει μπει στο παιχνίδι:

«Υπάρχουν διάφορα spoilers που λένε πως η Μαριαλένα σχολιάζεται στην Αθήνα για τη σχέση της με τον Σάκη. Η Μαριαλένα δεν έχει μάθει για ό,τι σχολιάζεται, ούτε και η μαμά της έχει επικοινωνήσει μαζί της μέσω της παραγωγής. Η Μαριαλένα και ο Γιώργος Λιβάνης, ήξεραν πως ο πρώην της Σάκης, θα μπει στο παιχνίδι, από τις 6 Δεκεμβρίου.

Η Μαριαλένα, μετά τον πρώτο μήνα στο παιχνίδι, φαντάστηκε πως ο πρώην της δεν θα μπει τελικά στο παιχνίδι αλλά όταν τον είδε την πείραξε τελικά πως εκείνος, ο Σάκης δηλαδή, μπήκε μαζί με την Χριστίνα, η οποία θεωρούσε πως είναι η νυν του».

Η αποκάλυψη του Ατζούν

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη πάντως ήρθε από τα χείλη του Ατζούν που κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τούρκικου Survivor αναφέρθηκε στη Μαριαλένα και τον Σάκη, λέγοντας στους Τούρκους παίκτες πως στο ελληνικό Survivor υπάρχουν δύο πρώην που κοντεύουν να γίνουν και πάλι νυν.

Ο Γιώργος Λιβάνης από την άλλη έστειλε ένα ημι- συγκαλυμμένο μήνυμα στην σύντροφό του τραγουδώντας με νόημα στη κάμερα το τραγούδι του «Που και που με θυμάσαι».

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024