Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Θύμα bullying στο σχολείο είχε πέσει η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει για αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Ιωάννα εξομολογήθηκε ότι βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο είτε για τις ελιές που έχει στο πρόσωπό της, είτε για τα αυτιά της, ενώ καταλήγοντας αποκάλυψε ότι έχει τύχη να μαζευτούν έξι αγόρια έξω από το σπίτι της και να αρχίσουν να τη φτύνουν στο πρόσωπο.
«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν μια καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα μου γλύφουν τα πόδια… Το κάρμα πάντα γυρίζει».
«Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλει ποτέ κανέναν…» σημείωσε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram stories της.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!