Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την κρίση που περνά στον γάμο της, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους, εδώ και 2,5 μήνες έκανε η Μαρίνα Πατούλη

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την κρίση που περνά στον γάμο της, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους, εδώ και 2,5 μήνες έκανε η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μαζί με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχιακού μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης.

Παράλληλα θα διεξήχθη και εκδήλωση, μέσω #livestreaming, κατά τη διάρκεια της οποίας Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου θα μετάφεραν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας Επέτειο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, η κ. Πατούλη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21.

Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση από το Δίκτυο SDG 17 Greece και το Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Posted by SDG 17 Greece on Wednesday, March 24, 2021

Η ανάρτησή της στα Social Media

«Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα «φωτίσουν» από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού Κράτους» είχε αναφέρει μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη σε δημοσίευσή της στα social media πριν από λίγες ημέρες.

Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17…

Posted by Marina Patoulis III on Monday, March 22, 2021

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr